POČELA JE KAO BALERINA, A KAO PEVAČICA TRAJE 26 GODINA: Svi govore da je za Jelenu Rozgu vreme stalo

Novosti onlajn

06. 08. 2024. u 22:55

JELENA ROZGA jedna je od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu, a iza nje je 26 godina duge i uspešne karijere.

ПОЧЕЛА ЈЕ КАО БАЛЕРИНА, А КАО ПЕВАЧИЦА ТРАЈЕ 26 ГОДИНА: Сви говоре да је за Јелену Розгу време стало

Foto: ATA images/ A.A.

Jednom prilikom na Instagram nalogu okačila je video svog nastupa i oduševila pratioce koji nisu znali da je kao mala bila balerina.

Tada 19-godišnja Jelena izašla je na binu pred publiku u beloj haljini za balet, pevajući pesmu "Aha" i plešući kao balerina. Kao debitantkinja osvojila je drugo mesto.

- Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lepih i onih malo manje lepih stvari. Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsrećnija sam na svetu - napisala je Jelena Rozga prošle godine i zahvalila se publici koja je prati već dugi niz godina.

Foto: Novosti

Mnogi su već tada predviđali da će upravo ona biti nova pevačica popularne grupe "Magazin" čiji je osnivač Tonči Huljić. I nisu pogrešili, tako je i bilo.

Od ovog nastupa Jelena je svoje baletanke za balet kojim se bavila pre pevanja, zamenila je visokim potpeticama i mikrofonom.

Već iste godine, u čuvenoj splitskoj grupi ",Magazin" zamenila je tadašnju pevačicu Danijelu Martinović, što se pokazalo kao pravi potez s obzirom na to da je grupi vratila veliku popularnost iz 80-ih u narednih 10 godina.

Foto: ATA images

Nakon uspešne saradnje 2006. odlučila je da krene u solo vode, a njena popularnost danas govori u prilog tome da je učinila pravi potez.

Debitanski album "Oprosti mala" izdala je 2006. godine, a zatim su se ređali "Bižuterija", Moderna žena", kao i best of Jelena Rozga, kao i brojne singlove i koncerte..

Foto: Nemanja Novaković

Nekadašnja stidljiva mlada devojka koja je na Dori prvi put javno uzela mikrofon u ruke, stasala je danas u jednu od najvećih zvezda u regiona i postala uzor mnogim mladim devojkama.

Jelena izgleda vrlo mladoliko i mnogi komentarišu da je za nju vreme stalo, te se često polemiše koliko ima godina.

Naime, Rozga će 23. avgusta napuniti 47. godina, te uspešno gazi 5. deceniju.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama