U POSAO SE UKLJUČIO I DEJAN PETROVIĆ: Privatni biznis Viki Miljković cveta

Novosti onlajn

08. 08. 2024. u 23:25

OSIM što je uspešna u muzičkom svetu, Viki Miljković je poslednjih nekoliko godina jedna od najuspešnijih žena sa naše javne scene u poslovima građevine i prodaje luksuznih nekretnina.

У ПОСАО СЕ УКЉУЧИО И ДЕЈАН ПЕТРОВИЋ: Приватни бизнис Вики Миљковић цвета

Foto: Nikola Skenderija

Do sada je sa svojom firmom gradila i prodavala stanove i poslovne prostore u Beogradu, Turskoj, ali i na drugim destinacijama, a sada se u posao uključio i njen kolega, poznati muzičar Dejan Petrović.

Foto: Novosti

Naime, Viki je na društvenim mrežama obelodanila da je Dejan jedan od invenstitora u gradnji luksuznog naselja na Zlatiboru, a da je njena firma posrednik u prodaji.

-Dragi naši, navikli ste da Dejan i ja sarađujemo u muzici, ali je ovo prvi put da sarađujemo na polju nekretnina. Nalazimo se na placu gde se zidaju zlatne vile, luksuzne vile, gde je Dejan u ulozi investitora, a moja firma u ulozi prodavca – rekla je pevačica.

Foto: ATA images

Podsetimo, Viki je nedavno govorila o privatnom biznisu, a tada je otkrila da je njena firma jedna od najuspešnijih na našem tržištu.

–Nekretnine idu fantastično, otvorili smo firmu i u Istanbulu, tu nam je kancelarija za dizajn, tamo imamo dosta zaposlenih, tu su arhitekte i drugi stručnjaci koji se bave uređenjem. Imamo i ljude koji se bave prodajom nekretnina u Antaliji, Alanji i Bodrumu. Što se tiče naše firme u Beogradu, ona prodaje nekretnine u Dubaiju i u ekskluzivnim delovima naše prestonice, kao što je Beograd na vodi. U pitanju su luksuzne nekretnine – kazala je Viki nedavno.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!