ĆERKA DOKTOR NAUKA, SIN DIPLOMIRAO U AMERICI: Ko su deca Vere Matović - "Oni su moj ponos"

Novosti onlajn

08. 08. 2024. u 23:55

VERA MATOVIĆ a suprugom harmonikašem Ratomirom Matovićem, uživa godinama u skladnom braku, a najviše radosti donela su im deca, ćerka Violeta i sin Miljan.

ЋЕРКА ДОКТОР НАУКА, СИН ДИПЛОМИРАО У АМЕРИЦИ: Ко су деца Вере Матовић - Они су мој понос

Vera Matović

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je Vera jednom prilikom pevačica.

Foto: P. Milošević

Kako je jednom prilikom ispričala Vera, zbog prirode posla ona i njen suprug nisu mogli da odrastanje svoje dece isprate onoliko koliko su želeli.

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju.

- Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E, to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali.

Violeta i Miljan ne vole da se eskopniraju, a Vera je oduvek poštovala njihovu želju za privatnošću. Istakla je da su i ona i suprug neizmerno ponosni na svoju decu, koja su izrasla u časne ljude.

Foto: Jutjub printskrin/Paparaco lov/Telegraf

Ima najskuplju kuću na estradi

Vera je, inače, tokom koje je osvojila brojne festivalske nagrade i prodala milione gramofonskih ploča i kaseta. Novac je, za razliku od mnogih, brižljivo čuvala i mudro ulagala, te se danas može pohvaliti najskupljom kućom na Senjaku, ali i impozantne kolekcije umetničkih dela.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!