VOLIM DA IMAM SVOJE PARČE ZEMLJE: Milica Pavlović progovorila o kupovini vikendice u blizini Beograda

Novosti onlajn

09. 08. 2024. u 22:40

MILICA PAVLOVIĆ priznala je da joj i danas nedostaje blizina prirode, naročito otkako se pre deset godina preselila u Beograd, zbog čega je rešena da preduzme nešto po tom pitanju.

ВОЛИМ ДА ИМАМ СВОЈЕ ПАРЧЕ ЗЕМЉЕ: Милица Павловић проговорила о куповини викендице у близини Београда

Foto: Mina Dishlenkovich

Milica je odrasla u idiličnom ambijentu Gornjeg Bunibroda, okružena neizmernom ljubavlju bake i deke za koje je bila izuzetno vezana, a nakon svih ovih godina mašta o blizini prirode i kupovini nekretnine koja će biti opasana zelenilom.

Foto: Mina Dishlenkovich

To je i istakla nedavno kada je priznala da li joj nedostaje priroda i obrazložila svoje razloge.

-Kako da ne. Meni je jedna od želja, jer da, ja volim veliki grad i zahvalna sam velikom gradu koji me je dočekao raširenih ruku i pružio mi sve što može Beograd da pruži, a može mnogo toga. Volela bih da doživim da imam jednu kućicu, ne mora na dva sprata, jedno parče dvorišta. Ne znam zašto, verovatno što sam odrasla na selu sa kućom i dvorištem. Negde u meni je ostalo to da volim da imam svoje parče zemlje – ispričala je Milica.

Foto: Mina Dishlenkovich/Benny Gaši

Na konkretno pitanje da li kupuje vikendicu u blizini prestonice uskoro, ona je ostala zagonetna, ali i otkrila da negde razmišlja u tom smeru.

-Videćemo – rekla je Milica i istakla da je nedavno obnovila bakinu i dekinu kuću u kojoj odrasla i u kojoj i danas voli da provodi slobodno vreme, na šta je posebno ponosna.

Foto: Benny Gaši

-Kako mi kažemo na jugu Srbije „Ne želim da zaboravim na dedovinu svoju“. Želim da to bude jedna oaza mira gde ćemo se sakupljati moja porodica i ja, i da ostane mojoj porodici kao nešto lepo i da uživaju u tome. I da su, kao što znam da jesu, ponosni na to da je njihova Milica zaradila i poželela da kad zaradi ne zadrži sve za sebe nego da jednostavno i porodici pokloni nešto u čemu mogu da uživaju. Iako mi oni nikada u životu nisu potražili novac, nikada, nikada – naglasila je pevačica.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!