TANJA SAVIĆ ODUŠEVILA SRPSKE OLIMPIJCE: Susret sa Novakom za nju ima poseban značaj, a evo i zbog čega (FOTO)

Dušan Cakić

13. 08. 2024. u 20:45

FOLK ZVEZDA Tanja Savić bila je specijalni gost na proslavi koju su srpski olimpijci organizovali nakon povratka iz Pariza.

ТАЊА САВИЋ ОДУШЕВИЛА СРПСКЕ ОЛИМПИЈЦЕ: Сусрет са Новаком за њу има посебан значај, а ево и због чега (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Malo je reći, da je sportistima priredila noć za pamćenje.

Foto: Privatna arhiva

Tokom pola sata specijanog nastupa, Tanja je potvrdila da je jedna od zvezda sa najvećim brojem hitova u poslednje dve decenije, pa su se tako nizale pesme poput "Zlatnik", "Gde ljubav putuje", "Tako mlada", "Za moje dobro", "Incident" i mnoge druge koje su svi pevali sa njom uglas, dočekavši je i isprativši ovacijama.

Foto: Privatna arhiva

Osim muzikom, čitavo veče bilo je ispunjeno i brojnim emocijama, a za Tanju je posebno lep bio susret sa Novakom i Jelenom Đoković.

- Novaka sam imala priliku da upoznam još negde u vreme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se putevi nisu ukrštali, ali sam uvek pratila i radovala se njegovim uspesima i gde god sam bila sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je, što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena - rekla je Tanja za "Večernje novosti".

Foto: Privatna arhiva

Ovih dana folk zvezda je doputovala u Beograd, jer počinje pripreme za spektakularni koncert kojim će 9. novembra u Beogradskoj areni proslaviti dve decenije karijere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?