U DETINJSTVU JA SAM NJEGA VIŠE TUKAO JER JE BIO BUCA: Oglasio se brat Darka Lazića i otkrio detalje odnosa, on odmah reagovao

Novosti onlajn

14. 08. 2024. u 21:20

MLAĐI brat Darka Lazića takođe je pevač, što mnogi i nisu znali, a ovih dana je gostujući na jednoj televiziji govorio kako je na njega uticala činjenica da je brat popularnog pevača.

У ДЕТИЊСТВУ ЈА САМ ЊЕГА ВИШЕ ТУКАО ЈЕР ЈЕ БИО БУЦА: Огласио се брат Дарка Лазића и открио детаље односа, он одмах реаговао

Foto: TV Pink

- To što sam Darkov brat mi je samo odmoglo. Novinari me zovu, nemam svoj mir, zato izbegavam medije - rekao je Dragan Lazić.

On priznaje da ne voli da se javno eksponira, jer kako kaže želi da zadrži privatnost.

- Darko je stariji od mene, savetujem ja njega, ali on moj savet neće da prihvati jer sam mlađi. Kad smo bili mlađi, ja sam njega više tukao jer je bio buca. Deca kao deca, taj period mora da se prođe - ispričao je Dragan za Hajp.

Foto: Printskrin Instagram/darkolazicofficial

Na njegovu izjavu da mu je to što je Darkov brat više odmoglo nego pomoglo, reagovao je i popularni pevač objavom na svom Instgramu.

- Kad me bata pohvali - napisao je Darko uz emotikone koji plaču od smeha.

Foto: ATA images

Podsetimo, nedavno je javnost brujala o odnosu Darkove majke i njenog dečka Dragana Paunovića, sa kojim se navodno venčala. Pevač se tada oglasio i rekao da je Brankinu vezu podržavao od početka i da sve dok "vode svoj život" i ne provlače se preko njega po novinama mogu da rade šta žele.

(HAJP)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?