TRAŽIO MI JE BROJ: Mirko Kodić otkrio detalje susreta sa Novakom Đokovićem, evo kakav zahtev je imao teniser za njega

Novosti onlajn

14. 08. 2024. u 22:55

NAŠI sportisti imali su doček ispred Skupštine nakon što su se vratili sa Olimpijada iz Pariza.

ТРАЖИО МИ ЈЕ БРОЈ: Мирко Кодић открио детаље сусрета са Новаком Ђоковићем, ево какав захтев је имао тенисер за њега

Foto: ATA images

Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na dočeku kako bi proslavili uspehe naših sportista, a među njim našao se i čuveni harmonikaš Mirko Kodić.

Foto: Printskrin/Jutjub/Edit by Studio

On je upravo tu imao priliku da upozna najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, a sada je otkrio detalje njihovog susreta.

Kodić je za Telegraf otkrio da je Novak Đoković njemu prišao i izrazio veliko poštovanje.

Foto Profimedija

- On je predivan dečko, jako komunikativan. Rekao mi je: "Legendo, drago mi je što mogu da te upoznam". Rekao sam da je meni još draže što mogu njega da upoznam. Razmenili smo po neku reč i brojeve telefona. Pitao me je da li može da me pozove kad ima neku privatnu proslavu. Rekao sam mu - uvek za takvog velikana - kaže muzičar i dodaje:

- Pozdravio sam se i sa Ivanom Španović, ona je pametna, fina i lepa devojka. Družio sam sam se i sa Zoranom Arunović i Damirom Mikecom, a najviše vremena sam provodio sa Noletom i Bogdanovićem. Bogi je takav dečko! On je božiji dar. U stvari, kad sam ušao u salu s namerom da upoznam ja njih, oni su me dočekali aplauzom. Vikali su: "Legendo naša". Baš sam se iznenadio koliko su želili da se fotografišu sa mnom, normalno i ja sa njima. Oni su za mene ponos Srbije! To je bilo nešto uzajamno, susret ponosa Srbije, s obzirom da sam ove godine dobio Orden Republike Srbije, zlatnu medalju.

Foto: Novosti

Mirko ističe da mu je čast što je u tako važnom trenutku bio uz sportiste.

- Nikada nisam svirao harmoniku samo zbog para. Imam mnogo međunarodnih priznanja, ali i priznanja iz Srbije. Na raznim festivalima u inostranstvu predstavljam svoju zemlju, tako da smo se sreli na jednom divnom mestu. Kako pišu ljudi, ono što je Đoković u svetu tenisa, ja sam u svetu muzike, a meni to godi da čujem u ovim godinama - izjavio je Mirko Kodić.

(BLIC / TELEGRAF)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje