UPISAN JE U ISTORIJU: Lepa Brena neguje sećanja na Sinišu Pavića

Novosti onlajn

16. 08. 2024. u 21:55

PROSLAVLjENI scenarista Siniša Pavić preminuo je u 91. godini. Pavić je bio tvorac scenarija najpoznatijih serija u bivšoj Jugoslaviji poput "Pozorišta u kući", "Otpisanih", "Vrućeg vetra"... Scenarista je i filmova "Tesna koža" i "Laf u srcu".

УПИСАН ЈЕ У ИСТОРИЈУ: Лепа Брена негује сећања на Синишу Павића

Foto: Instagram/lepabrenaa

„Boljim životom“, krajem 80-ih, počinje i era Pavićevih celovečernjih serija, sa više desetina epizoda, emitovanih po nekoliko godina, u čijem centru zbivanja je najčešće jedna porodica: "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Stižu dolari", "Bela lađa"...

Foto: Jutjub printskrin

Folk diva Lepa Brena sarađivala je sa Pavićem na filmu "Tesna koža", kao i u "Nema problema", u kojem se ona proslavila kao glumica, a za koji je on pisao scenario.

Foto Arhiva

Brena je dobila veliku čast da 2016. godine uruči Paviću nagradu za veliki doprinos razvoju i popularnosti filmske komedije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Odlaze jedan po jedan. Velikan koji je napisao toliko serija, filmova koji su ostali upisani u istoriju. Bila mi je čast i zadovoljstvo što smo sarađivali. Neka mu je večna slava - rekla je Lepa Brena za "Večernje novosti", ali i istom porukom se oprostila na svom Instagram profilu, objaviši fotografiju sa njim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!