ZAMIŠLJAO SAM DA ĆU KAD OSTARIM TAMO SEDETI SA PORODICOM: Đole Đogani je ovako maštao o životu sa Slađom

Novosti onlajn

17. 08. 2024. u 22:25

ĐOLE ĐOGANI proslavio se devedesetih godina kada je sa tadašnjom suprugom Slađom Delibašić osnovqao grupu "Đogani Fantastiko".

ЗАМИШЉАО САМ ДА ЋУ КАД ОСТАРИМ ТАМО СЕДЕТИ СА ПОРОДИЦОМ: Ђоле Ђогани је овако маштао о животу са Слађом

Foto: D. Mišić, V. Danilov, M. Labudović

Đole Đogani i Slađa Delibašić najveću popularnost su stekli kada su objavili pesmu "Idemo na Mars", a kako denser otkriva, ova numera im je donela pravo bogatstvo.

Foto Predrag Milosavljević

- Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda ‘bam’! Desio se raspad - ispričao je Đole jednom prilikom za "Grand" i otkrio kako je nastao čuveni hit koji im je promenio život u potpunosti.

Foto: Printskrin Instagram/sladjadelibasic

- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao: "Druže, jedino da idemo na Mars pa da napišemo pesmu" i ja kažem: "To, to nam treba. Idemo na Mars" - izjavio je Đogani i dodao:

- Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO