TO JE POČETAK KRAJA: Milica Pavlović ovaj momenat nikada neće zaboraviti

Novosti onlajn

17. 08. 2024. u 23:25

Nakon albuma koji je objavila pre nekoliko meseci, a koji je oborio sve rekorde slušanosti, Milica Pavlović je priznala da je zbog jedne pesme plakala danima.

ТО ЈЕ ПОЧЕТАК КРАЈА: Милица Павловић овај моменат никада неће заборавити

Foto Novosti

U pitanju je balada koja je na nju ostavila poseban utisak i koja je posebno opisala njen život i teške periode koje je prolazila često.

-Melodiju za pesmu „Praštaj“ sam slušala od kad sam je dobila, plakala sam svaki dan. Govorila sam da ne znam zbog čega plačem, ali pesma budi nešto u meni da ne možete da budete imuni – rekla je Milica i otkrila da ju je tekst posebno pogodio:

-To je početak kraja. Toliko je divna ta pesma i tekst. Raduje me da jako dobro prolazi i da je na svim listama slušanosti u vrhu.

Foto: Mina Dishlenkovich

Podsetimo, Milica je nedavno za Grand otrkila kako bira pesme koje će otpevati i priznala da uvek ima psećaj koja će numera postati hit.

 –Nikada neću zaboraviti kada sam prvi put čula demo pesme „Šećeru“ zalepio mi se za srce. Znala sam odmah da je to moja pesma, ali drugi nisu mislili tako. Dok sam radila „Posesivnu“, sarađivala sam sa mnogim autorima, obišla sam mnogo muzičkih studija i više od 100 numera je bilo u igri za taj album. I ja sam svima pričala da imam jednu magičnu pesmu, ali niko nije verovao u nju – rekla je ona.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO