KRUNISALI JE NA KONCERTU: Dragana Mirković doživela nešto o čemu mnogi mogu samo da sanjaju (FOTO)

D. Cakić

19. 08. 2024. u 19:26

FOLK DIVA Dragana Mirković ponovo je održala spektakl za pamćenje po ko zna koji put, oborivši rekorde kada je poseta u pitanju.

КРУНИСАЛИ ЈЕ НА КОНЦЕРТУ: Драгана Мирковић доживела нешто о чему многи могу само да сањају (ФОТО)

Foto Privatna arhiva

Dragana je sinoć publici priredila nezaboravnu noć u Temerinu, a onda se desilo nešto je divu ostavilo bez teksta.

Naime, jedan dečak iz publike popeo se na binu i doneo Dragani krunu, koju joj je pažljivo stavio na glavu, dok je ostatak publike glasno skandiralo „Kraljice, kraljice…“

- Srđane, hvala ti. Ja moram da vam predstavim najmlađeg, ali najvatrenijeg fana, to je Srđan. Više puta je dolazio na moje koncerte i uvek me iznenadi nekim poklonom, ali za ovo večeras stvarno nemam reči aposlutno – emotivno je rekla pevačica, a potom je mikrofon uzeo dečko.

Foto Privatna arhiva

-Jedina kraljica i niko sa estrade ne može našoj Gagi ovaj poklon da ukrade. Ovo je poklon od moje porodice, od mojih braće i sestara, oni su najmlađi fanovi, a najviše se zahvaljujem babi i dedi na svemu - rekao je Srđan, Dragana ga je iskreno zagrlila i iskreno mu se zahvalila, a on je dodao:

-Ovo je moja prva slika sa kraljicom- izvadio je telefon iz džepa i uslikao se sa svojom omiljenom pevačicom, a publika je čitavo vreme uživala i aplaudirala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROPSKI DAN PARKOVA: Dan posvećen zaštićenim područjima i nacionalnim parkovima