SKINUĆU KEBU SA TRONA: Ova "Zvezda Granda" je najtraženija u Bugarskoj

D. Cakić

19. 08. 2024. u 20:11

NEKADAŠNjA "Zvezda Granda" Ksander krenuo je stopama Indire Radić, Lepe Brene i Kebe koje su već godinama prave zvezde u susednoj Bugarskoj.

СКИНУЋУ КЕБУ СА ТРОНА: Ова Звезда Гранда је најтраженија у Бугарској

Foto: Privatna arhiva

Naime, sve je počelo kada je Ksander objavio pesmu bugarske melodije pod nazivom “Ra ta ta” i odmah su poželeli pevaču da organizuju nastupe i, kako sam kaže, tako je počelo interesovanje bugarskog tržišta za njegovim nastupima.

– Publika u Bugarskoj je sjajna, uopšte nije zahtevna i vrlo su upoznati sa našom muzikom i našim pevačima. Obožavaju muziku, obožavaju našu muziku, vole dobar ritam i veliko mi je zadovoljstvo da su me prihvatili i jako se radujem svakom nastupu tamo– kaže pevač.

Opšte je poznato da je folk pevač Keba godinama jedan od najtraženijih pevača u Bugarskoj. Ksander kaže da nije ni znao koliko je Keba popularan dok nije i sam počeo sa tamošnjim nastupima.

– Mnogi naši pevači nastupaju u Bugarskoj, nisam ni znao iskren da budem, koliko je Keba zapravo popularan u Bugarskoj. Ali, na listu najtraženijih dodaću i Teu Tairović, a evo sad kažu i Ksander (smeh). Ali gde god da nastupam širom Bugarske, da li su klubovi, restorani ili privatne proslave, svu su Kebine pesme tražene i ja ih pevam, naravno– priznaje mlada zvezda.

Ksander u proteklih nekoliko meseci često nastupa u Bugarskoj, pa pevač kaže da se njegovi saradnici šale da će ga Bugari oteti. A s obzirom da su od pevača sada najzastupljeniji Keba i Xander, na pitanje da li će skloniti sa trona Kebu u Bugarskoj, Zvezda Granda u svom stilu odgovara:

– Pa ne znam, Keba je malo drugačijeg senzibiliteta, ali nikad se zna šta nosi dan, šta nosi noć. Šalu na stranu, zaista mogu da se pohvalim da su me Bugari jako dobro prihvatili, imam dosta odrađenih nastupa i zakazanih. Ono što mi je najbitnije, kada odradim nastupe menadžeri lokala traže nove datume ili za neke druge lokale, ali i za privatne proslave. Najvažnije mi je da su ljudi sa mojih nastupa odu svojim kućama zadovoljni, tad mi je puno srce– objašnjava on.

Ksander navodi da ima sjajnu saradnju sa najvećim autorskim imenima iz Bugarske, kao i da su mu mnoge muzički zvezde pisale nakon nekih od njegovih nastupa tako da nam osttaje da vidimo sa kim ovaj atraktivan pevač planira duet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN DUNAVA: Sačuvajmo ravnotežu između razvoja i zaštite prirode