OVO JOŠ NIKO NIJE URADIO: Azra Husarkić uradila nešto u cik zore, svi se pitaju koju tajnu krije ovaj broj

Dušan Cakić

23. 08. 2024. u 20:28

PROŠLO je nešto više od mesec dana otkako je Azra Husarkić oduševila publiku pesmom "Oče i majko", a danas je uradila nešto neočekivano.

ОВО ЈОШ НИКО НИЈЕ УРАДИО: Азра Хусаркић урадила нешто у цик зоре, сви се питају коју тајну крије овај број

Foto: Dejan Milićević

Reč je o numeri "Ako treba", a ono što je "na prvu" privuklo ogromnu pažnju jeste detalj da je pesmu objavila u vreme u koje to nije učinio nijedan domaći pevač - u 05:30h ujutru.

Kako se čini, reč je o vremenu koje se tiče onoga kome je ljubavna numera i posvećena, što su oni koji prate Azru okarakterisali kao predivan dokaz ljubavi.

- Nadam se da će "Ako treba" naći put do vaših srca. A, tek smo počeli... Obećavam! - kratko je poručila Azra.

Ovo je, kako kažu njeni saradnici, samo početak velikog projekta koji je Azra započela, a tokom kojeg bi pre zvaničnog albuma trebalo da objavi još nekoliko pesama.

Koliko ulaže u karijeru dokaz su i saradnici koje je odabrala i koji učestvuju u svim pesmama koje je snimila, a jedan od njih je u svom poslu čuveni Haris Dubica koji stoji iza svih spotova.

Azra je, podsetimo, pre četiri godine donela odluku da se zbog očevog lošeg zdravstvenog stanja povuče iz takmičenja "Zvezde Granda" iako joj je pobeda kucala na vrata.

Ova mlada devojka važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a muzikom se bavi još od svoje 8. godine.

Još tada je učestvovala na raznim festivalima i koncertima, kako u svojoj zemlji, tako i u regionu, a koliko je talentovana najbolje dokazuje činjenica da je sa samo 13 godina gostovala na koncertu tri kralja narodne muzike - Šabana Šaulića, Miroslava Ilića i Halida Bešlića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje