DUPLO SLAVLJE: Rada Manojlović postala "prva dama" i podelila srećne vesti sa velikim povodima (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

25. 08. 2024. u 20:45

FOLK ZVEZDA Radmila Rada Manojlović objavila je četvrti studijski album "Prva dama", koji su mnogi sa nestrpljenjem čekali i to baš na svoj 39. rođendan.

ДУПЛО СЛАВЉЕ: Рада Манојловић постала прва дама и поделила срећне вести са великим поводима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Nakon pauze duge osam godina, Rada je iznenadila publiku sa čak 10 novih pesama. Na albumu su sve solo pesme, iako se nagađalo da će biti dueta.

Ovim posebnim povodom, pevačica se obratila javnosti i izrazila zahvalnost svima koji su joj tokom ovog dugo procesa pružali podršku.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću i I, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat, "Prva Dama", konačno ugleda svetlost dana. Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove - navela je Rada za "Večernje novosti", pa dodala:

Foto: Privatna arhiva

- Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve. Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici - zaključila je Radmila.

Foto: Privatna arhiva

Ova dugo očekivana kolekcija pesama obeležava novi korak u njenoj karijeri i donosi svežinu i inovacije koje su karakteristične za njen umetnički izraz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKA SE UDAR JOŠ JEDNE SILE, NA POMOLU VELIKI RAT? Izrael i Hezbolah kažu da ga ne žele, ali svi su spremni za njega