KARLEUŠA BRUTALNO O SEVERINI: Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva?

Novosti online

26. 08. 2024. u 13:03

REGIONALNA muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se nakon što je osvedočena mrziteljka Srba Severina Vučković zadržana na srpskoj granici.

КАРЛЕУША БРУТАЛНО О СЕВЕРИНИ: Ко још ту болесницу зове овде да пева?

Foto: ATA

Hrvatska pevačica Severina Vučković u nedelju, 25. avgusta, zadržana je na našoj granici. Tom prilikom, srpska policija sprovela je redovnu proceduru, što je uobičajeno za sve koji svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Ona je na granici zadržana nekoliko sati, nakon čega je samoinicijativno odlučila da se vrati u Hrvatsku.

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)