"BORA JE INTUBIRAN": Isplivale nove informacije o zdravstvenom stanju rokera

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

26. 08. 2024. u 13:31

LEGENDARNI roker Bora Đorđević zbog lošeg zdravstvenog stanja primljen je u bolnicu u Sloveniji gde godinama živi sa suprugom.

БОРА ЈЕ ИНТУБИРАН: Испливале нове информације о здравственом стању рокера

FOTO: Ata images

Frontmen čuvene grupe "Riblja čorba" hospitalizovan je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, a sada se za "Blic" oglasio njegov menadžer Bane Obradović, koji nam je rekao da je pevačevo stanje nepromenjeno.

- Treći dan isto. Intubiran. U bolnici. Nema promena -  rekao je Bane, koji je juče bio u poseti kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom.

Inače, za domaće medije se oglasio i Borin blizak prijatelj, Gale iz grupe Kerber, koji je otkrio da se čuo sa Banetom Obradovićem, menadžerom grupe "Riblja čorba".

- Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale i dodao:

- Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima visok kiseonik i nije moguće da se uradi nijedna operacija - rekao je, podsetimo, Bane Obradović u toku jučerašnjeg dana.

Inače, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - pisalo je na pomenutoj mreži.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!