"BORA SE JUNAČKI BORI" Menadžer "Riblje čorbe" za "Novosti": Lekari daju sve od sebe da se poboljša stanje bubrega i jetre

S. D.

28. 08. 2024. u 14:07

ROK muzičar i pesnik Bora Đorđević, koji se već desetak dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća (HOBP), vodi najtežu bitku u životu.

БОРА СЕ ЈУНАЧКИ БОРИ Менаџер Рибље чорбе за Новости: Лекари дају све од себе да се побољша стање бубрега и јетре

Foto: ATA images

Kao što je uvek važio za velikog borca, pevač rok grupe "Riblja čorba" ne predaje se ni sada. Bora je u subotu intubiran i priključen na respirator, ali borba lekara se nastavlja danonoćno.

- Lekari daju sve od sebe da se Borino zdravstveno stanje poboljša, posebno bubrezi i jetra - kaže za "Novosti" menadžer "Riblje čorbe" Bane Obradović. - Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji su zlonamerni, što u ovim trenucima, kada se jedna legenda bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer osim ovoga što je izneto, nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti.

Dobrim vestima se nadaju i Borini obožavaoci iz cele bivše Jugoslavije, prijatelji i kolege, i verujemo da će i ovoga puta biti jači od bolesti.
 

BONUS VIDEO: Besna lista: Škabo-Odbacivanjem moderne muzike kao autor postao bih nezanimljiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe