NA JUGU SRBIJE SAM I MOGU DA GOVORIM NAŠIM DIJALEKTOM: Zbog Sanje Vučić publika u Leskovcu u delirijumu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

29. 08. 2024. u 19:35

MUZIČKA zvezda Sanja Vučić svojom koncertom otvorila je treće veče na 34. „Roštiljijadi“.

НА ЈУГУ СРБИЈЕ САМ И МОГУ ДА ГОВОРИМ НАШИМ ДИЈАЛЕКТОМ: Због Сање Вучић публика у Лесковцу у делиријуму (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Pixel Studio

- Mnogo mi je drago što sam u mom kraju, na Jugu Srbije i gde mogu da govorim onako našim dijalektom, bez ustezanja (smeh) – istakla je Sanja na početku razgovora za „Novosti“, sa novinarom Dušanom Cakićem i zvaničnim voditeljem manifestacije, nekoliko minuta nakon nastupa na „Roštiljijadi“ i dodala:

Foto: Novosti

- Veliki sam gurman, pojela sam sve specijalitete sa roštilja i odlično je sve, baš kao za mene. Moj muzički program je raznolik, ima tu više žanrova, stilova, pevala sam i pesme drugih izvođača, jer moj opus još uvek nije toliko širok, nemam svojih pesama da mogu dva sata da pevam samo svoje numere. Ima hitova za sve, od 7 do 77 godina – veli nam muzička zvezda.

Foto: Novosti

Za Sanju je leto koje nam je još malo na izmaku, bilo i više nego radno, a pevačica ističe da joj je drago da je publika pevala pesme istim žarom i sa njenog albuma prvenca „Remek delo“, ali sa poslednjeg EP-a, „Makadam“.

- Uspela sam da uradim pesme koje vole široke narodne mase i da se svako pronađe u bilo kojoj pesmi, ili sa albuma, ili sa EP-a.

Foto: Pixel Studio

U svom muzičkom putu, Sanja se oprobala i u „autorske vode“, a u prilog tome, govori i podatak da je autor mnogih pesama, koje je radila svojim kolegama.

- Volim time da se pohvalim da sam kantautor (smeh). Trudim se da što više radim i ne postoji veća čast, kada te kolega pozove sa pitanjem, da mu baš ja uradim pesmu, bila to meleodija, tekst ili aranžman.

Nući, Tea Tairović, Amar Gile i Cvija, samo su neka od imena, sa kojima je muzička zvezda snimila duete, a Sanja nam je otkrila da će duet „Marrakesh – Dubai“ zapevati i kao specijalna gošća na Teinom koncertu 21. septembra u Beogradskoj areni.

– Podržaću pre svega, moju drugaricu i prijateljicu, a kada zapevamo ona i ja tu pesmu, biće lom. Znam da će biti prepuna Arena i 21. i 22. septembra i ona to zaslužuje – zaključila nam je Sanja.

Foto: Pixel Studio

Nastup na „Roštiljijadi“ započela je hitom „Zelenooka“, a publika je sa njom pevala uglas od prve do poslednje reči. Sanja je priredila sjajan provod svojim fanovima i bez obzira na ogradu, publika je ispunila prostor ispred bine.

U toku svog koncerta, Sanja je podsetila Leskovčane i na hitove iz grupe „Hurricane“, kao što su „Favorito“, „Legalan“, „Loco, loco“ i drugi.

Foto: Pixel Studio

Pevačica je dobijala poklone od publike, odnosno popularne šnalice i ruže. Nastup je trajao više od tri sata, a publika je svojim kućama otišla promukla od pevanja sa Sanjom.

Foto: Pixel Studio

Veliki intervju sa Sanjom, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAMIONI S NOVCEM KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!