"CITY", "NIKAD IZVINI", DOMAĆE SERIJE I NOVA SEZONA "FARME 8": Počelo emitovanje programa NARODNA TV, Mitrović na proslavi okupio poznate

Promo

06. 09. 2024. u 13:00

Proslavi povodom početka rada NARODNE TV prisustvovali su bivši učesnici Farme, voditelji RED TV-a i novinari najistaknutijih domaćih redakcija.

CITY, НИКАД ИЗВИНИ, ДОМАЋЕ СЕРИЈЕ И НОВА СЕЗОНА ФАРМЕ 8: Почело емитовање програма НАРОДНА ТВ, Митровић на прослави окупио познате

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Čekanju je došao kraj – NARODNA TV počela je sa emitovanjem programa. U tu čast – Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, priredio je proslavu u okviru Pinkovog slavljeničkog meseca, a okupile su se mnogobrojne poznate ličnosti, kao i novinari najistaknutijih medijskih kuća.

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Kako je Željko najavio, na NARODNOJ TV emitovaće se nova sezona jednog od najpopularnijih i najgledanijih rijaliti formata „Farma 8“, zatim domaći filmski i serijski program, kao i dobro poznate, kultne Pinkove emisije koje ste obožavali. Na kanalu Narodna TV emitovaće se nove sezone serijala „Nikad izvini“, zatim „City“, „City Club“, „TI-TO“, „Kursadžije“, kao i nove verzije popularnih „Narodnih veselja“.

Foto: J Simonović / Pink Media Group

“Danas je peti dan, peti događaj od 30 dana i 30 događaja, povodom 30 uspešnih godina Pinka. Postavili smo sve najznačajnije stvari koje su vezane za strukturu programa. Sve se finalizuje 28. septembra sa početkom prvog od nekoliko rijalitija - “Farme 8”. Stalno dobijam pitanja – zašto nema “City Club”, “City”, “Kursadžija”, “Nikad izvini”, kao i nekih domaćih serija. Sada je sve to rešeno sa novim projektom koji se zove NARODNA TV. Formati za koje smo nostalgično vezani biće emitovani na ovom programu – kombinovano, sa svojim starim i novim verzijama. Imaćemo jedan potpuno novi oblik, za koji mislim da ima velike šanse da bude u prvih pet pozicija na televizijskom tržištu Srbije.”

Foto: J Simonović / Pink Media Group

S obzirom na to da je jedan od nosećih formata NARODNE TV „Farma 8“, na slavlje Željka Mitrovića došli su najistaknutiji farmeri, nekadašnji učesnici formata koji ste obožavali – probrana ekipa koja je ostavila trag u rijaliti formatu, čije se izjave i dan-danas prepričavaju, kao i popularna TV lica RED TV-a i televizije Pink. Na događaju su se pojavile i Rada Radenović i Renata Milićević – koje su jedne od novih voditeljki „Sitija“, pored Ivane Baltić i Biljane Obradović.

Foto: J Simonović / Pink Media Group

Slavlje povodom emitovanja programa Narodna TV, još jedan je od događaja koje je Mitrović najavio za septembar u okviru 30 dana – 30 događaja, a nema sumnje da je pred nama još jedan uspešan projekat koji budi stare dobre emocije, vraća pred velike ekrane staru – a svakako će osvojiti i novu publiku.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio