BEOGRAD POSTAJE PRESTONICA MAGIJE: C’EST LA MAGIE DOLAZI U PLAVU DVORANU SAVA CENTRA OD 27. DO 29. SEPTEMBRA

PR

09. 09. 2024. u 11:55

„Sava centar“ će ovog septembra postati pozornica čuda jer najbolji iluzionisti današnjice stižu u Beograd sa svojom spektakularnom predstavom C’est la Magie koja će sve naterati da se zapitaju – šta je to stvarnost?

БЕОГРАД ПОСТАЈЕ ПРЕСТОНИЦА МАГИЈЕ: C’EST LA MAGIE ДОЛАЗИ У ПЛАВУ ДВОРАНУ САВА ЦЕНТРА ОД 27. ДО 29. СЕПТЕМБРА

Foto: Arhiva

U okviru svoje evropske turneje, petorica svetski poznatih majstora iluzije – Luis de Matos, Darsi Ouk, Enco Vejn, Džejms Mor i Ju Ho-Džin, izvešće po prvi put svoj magični spektakl pred domaćom publikom, od 27. do 29. septembra u „Plavoj dvorani“ Sava centra.

Nakon što su osvojili srca publike u Atini, ovi izuzetni umetnici prirediće trodnevni događaj u Beogradu, prepun zapanjujuće magije i trikova koji prkose logici. Bez obzira na to da li je neko ljubitelj iluzije ili skeptik, biće fasciniran neverovatnim performansima koji spajaju različite stilove i neponovljiv talenat.

Na sceni „Plave dvorane“ publika će uživati u visokotehnološkim iluzijama, levitacijama, teleportacijama, i odvažnim bekstvima koja izazivaju strahopoštovanje.

Portugalac Luis de Matos, jedan od najpoznatijih iluzionista na svetu, oduševiće publiku svojim jedinstvenim trikovima, poput momentalnog nestanka slona sa scene ili isparavanja ferarija u vazduh.

Foto: Arhiva

Džejms Mor, poznat po svojim smelim performansima, ostavio je sudije emisije „Britain's Got Talent“ u neverici, a njegov audicijski nastup pregledan je preko 100 miliona puta na „Jutjubu“. Njegovi nastupi su pravi spektakl, često obogaćeni vatrom i neobjašnjivim fizičkim transformacijama, sa posebnim osvrtom na opasne trikove inspirisane legendarnim Hudinijem.

Enco Vejn, jedan od najkreativnijih iluzionista našeg vremena, poznat je po sposobnosti da se u trenu pojavi i nestane na različitim mestima na sceni. Za srpsku publiku, pripremio je svoj čuveni trik "teleportaciona mašina".

Darsi Ouk je iluzionista koji voli ekstremne izazove, često dovodeći publiku do ivice uzbuđenja u poslednjim sekundama svojih tačaka. Njegova veština donela mu je priliku da nastupa na 90. rođendanu kraljice Elizabete II, a jedan od njegovih uspeha je i savladavanje izazova kultnog jutjubera „Mr. Beast“.

Ju Ho-Džin, talentovani i tajanstveni korejski iluzionista, prvi je azijski pobednik „Magic Grand Prix“. On osvaja publiku svojim veštim pokretima i enigmatičnim osmehom.

"Pametne" tehnologije i veštačka inteligencija igraju ključnu ulogu u ovoj predstavi, a iluzionisti najavljuju da će u jednom trenutku upravo publika postati deo magije.

Publiku očekuje nezaboravno iskustvo u kojem će se iluzija i stvarnost preplitati, ostavljajući sve prisutne zadivljenim sa verom u nemoguće!

C’est la Magie će se prikazivati na tri ekrana u dvorani, sa prevodom na srpski jezik, čime će predstava biti dostupna svim generacijama.

Organizatori najavljuju i priliku za susret sa iluzionistima, uz mnoštvo drugih iznenađenja.

Ulaznice su u prodaji na www.clmagie.rs i www.tickets.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)