TO JE HRABROST: Tea Tairović iznenadila je sve u crnom odelu, pa otkrila iznenađenja (FOTO)

Dušan Cakić

09. 09. 2024. u 16:45

MUZIČKA zvezda Tea Tairović gostovala je na Radio-televiziji Srbije, pa istakla nešto što javnost nije znala.

ТО ЈЕ ХРАБРОСТ: Теа Таировић изненадила је све у црном оделу, па открила изненађења (ФОТО)

Foto: RTS

Ona se na Javnom servisu, u emisiji "Jedan dobar dan", pojavila u crnom odelu, vidno raspoložena i nasmejana, a najveći povod gostovanja su njena dva predstojeća solistička koncerta u Beogradskoj areni, 21. i 22. septembra.

- Hvala na pozivu, veliko mi je zadovoljstvo da sam ovde - istakla je nakon što su joj voditelji poželeli dobrodošlicu.

- Veliki beogradski koncert je hrabrost za svakog izvođača, pogotovo za izvođače mlađe generacije. Držim fige svakome ko se odluči na taj korak. Pripreme su kao za Olimpijadu! (smeh) Meni je bilo malo komplikovano da održim pripreme jer sam sve vreme nastupala, jer sama finansiram svoje koncerte, a i želela sam da promovišem novi album. Pripreme su fizički naporne, ali su dobre za liniju (smeh) - istakla je Tea.

Foto: RTS

Na pitanje Kristine Radenković šta joj je najupečatljivije sa njenih početaka, Tea se prisetila.

- Sve se desilo slučajno, jedan moj drug me je pozvao da menjam tadašnju pevačicu iz benda i imala sam tri ili četiri pesme. (smeh) Prve svirke se rado sećam - rekla je.

Voditelji su pohvalili dve zakazane Arene, a Tea je istakla da goste neće otkrivati sve dok se ne pojave na sceni, jer želi da to budu iznenađenja.

Foto: RTS

Tekst potpisa

- Goste ne želim da otkrivam, neka to bude pravo iznenađenje na koncertu, ali duet sa Azisom više nije tajna, pesma izlazi sutra - istakla je sa osmehom.

Ipak, na ponovno pominjanje gostiju od strane voditelja, Tea je rešila da otkrije neka od imena.

- Evo reći ću imena i ljude za koja se već i očekuje, to su Vojaž, Nući i Sanja Vučić, a ostala neka ipak ostanu tajna, da imamo neku ekskluzivu (smeh) - istakla je.

Voditeljka Kristina je podsetila Teu na izjavu njene mame da je mislila da će biti glumica, ali život ju je ipak "odveo" u smeru muzike.

- Ja sam i upisala Gimnaziju u Novom Sadu zbog dramske sekcije, ali mi je muzika ipak u životu objedinila sve što volim. I pisanje stihova, i scenski pokret... - rekla je Tea koja je publiku obradovala i izvođenjem dve balade sa novog albuma.

 

BONUS VIDEO:

NA JUGU GOVORIMO NAŠIM DIJALEKTOM: Sanja Vučić napravila spektakl u Leskovcu, publika u delirijumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji