DIVLJA I PITOMA: Sofija Perić već dugo deli scenu sa velikim zvezdama, a sada je sama zasijala punim sjajem (FOTO)

Dušan Cakić

09. 09. 2024. u 19:10

MLADA popularna pevačica u usponu, Sofija Perić, koja je karijeru započela u muzičkom takmičenju "Pinkove Zvezdice", sada promoviše svoju pesmu "Divlja i pitoma".

ДИВЉА И ПИТОМА: Софија Перић већ дуго дели сцену са великим звездама, а сада је сама засијала пуним сјајем (ФОТО)

Foto: Novosti

Sofija je ceo svoj život posvetila muzici, budući da potiče iz muzičke porodice, tako da je profesija koju je izabrala logičan sled.

- Ukrajinsko-ruski je moj maternji jezik, tamo smo se rodili, moj brat i ja. Živeli smo tamo do 4 godine, pa smo se doselili ovde gde sam nastavila dalje da se školujem. Dolazim iz muzičke porodice. Otac je magistar harmonike, a majka je solo pevačica, tako da je moj poziv prirodan - rekla je Sofija za "Večernje novosti".

Foto: Novosti

Deveta pesma u njenoj karijeri, koju je objavila pre desetak dana "Divlja i pitoma", već je osvojila srca publike, mlada pevačica ističe da je ona i jedno i drugo, sve zavisi šta ko "probudi u njoj".

- Mogu da budem i jedno i drugo, sve zavisi kako se ko ponaša prema meni. Gledam kroz život pozitivno, time se vodim, pa tako i kad je moja karijera u pitanju - zaključila nam je mlada pevačica.

Sofija godinama, pored toga što gradi solo karijeru, često nastupa i peva prateće vokale mnogim velikim zvezdama poput Saše Matića, Cece Ražnatović i Seke Aleksić.

Nema sumnje da mlada Sofija polako, ali sigurno korača zvezdanim nebom, korak po korak, a po svemu postojećim, mladoj zvezdi se smeši sam vrh estradne scene.

BONUS VIDEO: FESTIVAL OPERE I BALETA POČEO VEČERAS: Opera Aida otvarila festival

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO DOBIO: Poslao ga je predsednik Amerike lično, a doneli astronauti sa Meseca (FOTO)