OMILJENI SPOT DRAGANE MIRKOVIĆ IZ 90-IH OBIŠAO PLANETU: Bijonse dobila video kakav zaslužuje, svi bruje o ovoj koreografiji

Novosti onlajn

10. 09. 2024. u 22:35

DAVNE 2008. godine planetu je osvojila pesma "Single ladies" koja je postala svetski hit, a i dan danas je redovno na plejlistama domaćih i stranih radio stanica i televizija.

ОМИЉЕНИ СПОТ ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ ИЗ 90-ИХ ОБИШАО ПЛАНЕТУ: Бијонсе добила видео какав заслужује, сви брује о овој кореографији

Foto: Boris Krejić

Bijonse je sa tom pesmom ispisala istoriju i osvojila srca devojaka i žena širom sveta.

Za ovu pesmu njen tim je napravio spot minimalistički urađen, gde se kompletna radnja svodi na tri devojke u crnim trikoima koje sve vreme đuskaju pune energije i ponosa.

Mnoge je ovo vizuelno rešenje podsetilo na spot Dragane Mirković iz devedesetih godina za pesmu "Opojni su zumbuli" sa kojom je oborila sve granice i rekorde u to vreme.

U ovom video spotu Dragana sa pokojnom Ksenijom Pajčin i Dušankom Dekić Bebom izvodi čuvenu koreografiju koju su sve devojčice iz tog vremena kopirale.

Neko se dosetio i na spot najveće folk zvezde u regionu Dragane Mirković montirao pesmu od Bijonse sa sve naslovom "Single Ladies but you’re on LSD in 90s Yugoslavia", a video je vrlo brzo postao viralan.

“Sad znam zašto mi je spot za single ladies bio poznat”; “Uvek smo bili ispred vremena”; “Najbolja video razglednica iz Jugoslavije 90-ih”; "Ovo je pravo oduševljenje"; "Uvek smo sve radili prvi"; "Konačno pesma dobila spot kakav zaslužuje" su samo neki su od komentara.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

NISAM ODOLEO LESKOVAČKOM ROŠTILjU: Saša Matić spektakularnim koncertom otvorio “Roštiljijadu”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANĐELKA U BELOM GRLI I LJUBI MUŽA: Glumica podelila fotografije sa crkvenog venčanja - oglasila se i njena kuma