NIJE IH OČEKIVALA: Marija, Jovana i Uroš iznenadili Ildu Šaulić na probi za koncert (FOTO)

Dušan Cakić

12. 09. 2024. u 14:32

MESEC dana nas deli od muzičkog spektakla folk zvezde Ilde Šaulić zakazanog za 10. oktobar u MTS dvorani, ali pripreme su uveliko u toku, pa je naslednica kralja folka Šabana Šaulića tako održala i prvu probu sa orkestrom.

НИЈЕ ИХ ОЧЕКИВАЛА: Марија, Јована и Урош изненадили Илду Шаулић на проби за концерт (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Poznata kao perfekcionista, Ilda je sa muzičarima prešla kompletan repertoar, a ono što nije očekivala bili su gosti koji su banuli.

Tako je najpre, dok je pevala pesmu "Promaja", u salu za probe ušla Marija Šerifović u pratnji Jovane Pajić. Pošto su još od detinjstva u dobrim porodičnim odnosima, Ilda se veoma obradovala susretu, a Marija joj je poželela sreću i otišla na probu za svoj koncert koji će imati u Nišu.

Da se ne zaustavi samo na ovome, postarao se i Uroš Živković koji je prolazeći pored objekta u kome se održavaju probe čuo Ildin glas i svratio da je pozdravi.

- Promenada na probi. Uvek je lepo videti ovako drage ljude, a ja se radujem što ću one koji vole moju muziku videti 10. oktobra - rekla je Ilda za "Večernje novosti" posle ovoga.

Osim muzičkih, Ilda za svoj koncert sprema i brojna druga iznenađenja, tako da će ovih dana početi i sa drugim probama i pripremama da bi sve na dan koncerta proteklo u savršenom redu.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi