OVO JE NAJEMOTIVNIJA BORINA PRIČA: Čačani o slavnom sugrađaninu - "Desilo se na početku karijere, a ispričao je tek pre dve godine"

Novosti onlajn

13. 09. 2024. u 17:55

BORU ĐORĐEVIĆA čekao je zadnji voz za Čačak, baš kao u njegovoj istomenoj pesmi.

ОВО ЈЕ НАЈЕМОТИВНИЈА БОРИНА ПРИЧА: Чачани о славном суграђанину - Десило се на почетку каријере, а испричао је тек пре две године

Foto: Zoran Jovanović Mačak

U Borinom rodnom kraju su prijatelji slavnog rokera imali da kažu što-šta za njega.

Foto N. Fifić

- Imala sam čast i zadovoljstvo da upoznam Boru privatno, ne samo poslovno. Koncert na Želovom igralištu 2022. godine je bio jedan od najemotivnijih Borinih koncerata, sećam se da je komentarisao kako mu je to jako važan koncert zbog samog mesta. Tada je ispričao publici emotivnu priču kako je tu, na Želovom igralištu, imao svoj prvi nastup, sa prvim bendom, i da su tada prodali sedam karata. To je bila interesantna i dirljiva priča jer je rekao da nikada ne bi menjao tih sedam karata, odnosno da bi ponovo želeo da doživi taj momenat. Bora je, na prvom mestu, bio veliki pesnik - rekla je prijateljica legendarnog Bore Čorbe.

Foto: ATA images

- Ceo život smo bili zajedno, nismo se razdvajali, u nekom periodu, a sve je to bilo povezano sa gitarom. To neću zaboraviti dok sam živ - rekao je komšija Bore Čorbe.

- Njegova poezija, muzika, ulazi u antologiju. Ja ću ga pamtiti kao nekog ko je sa ove kaldrme krenuo u svet i osvojio ga - rekao je poznanik rokera.

(KURIR - Luka Petković Majer)

BONUS VIDEO:

OVO JE NAGRADA ZA SAV TRUD: Uroš Živković kao pravi "mladi kafanac" osvojio "Roštiljijadu"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao