"LU" U TEATRU "ODEON": Održana svečana premijera predstave koja ispisuje novu kulturnu istoriju (FOTO)

Dušan Cakić

13. 09. 2024. u 20:50

VEČERAC je teatar "Odeon" otvorio svoja vrata gde se tim povodom održala premijera autorske predstave "LU" vlasnika "Pink Media Group", Željka Mitrovića.

ЛУ У ТЕАТРУ ОДЕОН: Одржана свечана премијера представе која исписује нову културну историју (ФОТО)

FOTO: N. Skenderija

Za ovu predstavu vladalo je veliko interesovanje, budući da pored sinoćne premijere, datumi kada će se "LU", naći na daskama koje život znače su 14., 15., kao i 20., 21. i 22. septembar.

FOTO: N. Skenderija

Poznate zvanice koje su svojim dolaskom uveličale premijeru "LU - a" i prošetate crvenim tepihom do svog numerisanog mesta u teatru "Odeon" su: TV lica Pinka - Tanja Rađenović, Sanja Marinković, Marko Đedović, Jovana Jeremić sa partnerom, lekar Nada Macura, pop zvezda Oliver Mandić, legendarni Gino Vanelli (Đino Vaneli), novinarka Ljiljana Smajlović, glumac Žarko Stepanov, direktor Pozorišta na Terazijama Rade Marjanović, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić, producentkinja i scenaristkinja Sandra Mitrović, glavni odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić, ministar za rad i boračka prava Zoran Đorđević, reditelj Nedeljko Bajić sa suprugom, Jelena Trivan, glumac Branislav Lečić, glumica Danica Ristovski, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, Suzana Mančić, Branko Kockica, glumica Iva Štrljić, bračni par glumica i reditelj Milica Milša i Žarko Jokanović, ministarka energetike i rudarstva Dubravka Đedović sa suprugom kompozitorom Damirom Handanovićem, rijaliti zvezde Mina Vrbaški, Milica Kemez i Bora Santana.

FOTO: N. Skenderija

Na premijeru predstave stigao je i idejni tvorac predstave "LU", vlasnik "Pink Media Group", Željko Mitrović sa suprugom direktorom programa RTV Pink, Milicom Mitrović.

"LU" je predstava koja donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav – da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost – gubi sve što je Princu Tame važno.

Sjajna glumačka postava predvođena je Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović.

Predstavom "LU" večeras je počela nova era pozorišne umetnosti.

 

BONUS VIDEO:

LjUBAV JE UZVRAĆENA: Elma čarobnim koncertom dovela atmosferu do usijanja na "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DECU, SAD JE KASNO: Isidora Minić ogolila dušu - Nije mi bilo suđeno da budem majka