PRAVI DELIRIJUM: Dragan Kojić Keba u Bugarskoj "ostavio srce na sceni" (VIDEO)

Dušan Cakić

15. 09. 2024. u 16:05

FOLK ZVEZDA Dragan Kojić Keba sinoć je u okviru svoje turneje održao veliki i spektakularni koncert u Bugarskoj, u gradu Kozloduj.

ПРАВИ ДЕЛИРИЈУМ: Драган Којић Кеба у Бугарској оставио срце на сцени (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na nastup je došo vidno raspoložen u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Keba zna da napravi, bila je uzavrela. Dragana je u Bugarskoj čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svog muzičkog kralja i uživali u njegovim hitovima. Keba je fanove podsetila na njegove velike hitove kao što su "Zar za mene sreće nema", "Srce piše suzama", "Kukavica" i mnogi drugi.

Stadion na kom je pevao, bio je popunjen do poslednjeg mesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLORIA (@gloria_bulgaria)

U jednom trenutku Draganu se na sceni pridružila, koleginica iz Bugarske, muzička zvezda Glorija sa kojom ima duet "Jače, jače", te su isti zapevali zajdeno i podigli sve na noge.

Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, publika je pevala sa Kebom uglas, svaku numeru, od prve do poslednje reči, a na kraju koncerta skandirali su njegovo ime i pozdravili su ga ogromnim aplauzom.

Pored svojih veliki hitova, Keba je između ostalog, nedavno svoju publiku obradovao i dvema novim pesmama, a koje je izveo na ovogodišnjem "Festivalu narodne muzike Ilidža 2024." u Sarajevu. Reč je o pesmi "Znaš li da te duša svake noći sanja", a istu pogledajte u videu ispod:

To nije sve, već se Keba na ovom festivalu pojavio i kao autor kompozicije i teksta, pesme "Svirajte mi", koji izvode Mostarski tamburaši. Kako je to izvela ovaj sastav pogledajte u videu ispod:

Numera "Svirajte mi" postoji i u Draganovom izvođenju sa Mostarskim tamburašima, koju su oni izveli u Sarejevu na "Festivalu narodne muzike Ilidža 2024.", pa pogledajte u videu ispod:

Nema sumnje da je ovo uvertira za sve šta Keba sprema u diskografskom smislu, u narednom periodu.

 

BONUS VIDEO:

NISAM ODOLEO LESKOVAČKOM ROŠTILjU: Saša Matić spektakularnim koncertom otvorio “Roštiljijadu”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)