POČELO SNIMANJE 18. SEZONE "ZVEZDE GRANDA": Raste uzbuđenje, žiri zablistao,, tu su novi voditelji, a postoje i drugačija pravila (FOTO)

Dušan Cakić

16. 09. 2024. u 19:40

MUZIČKO takmičenje "Zvezde Granda" uspešno otvara još jednu takmičarsku sezonu, a na prvom snimanju osetila se euforija i uzbuđenje.

ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ 18. СЕЗОНЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Расте узбуђење, жири заблистао,, ту су нови водитељи, а постоје и другачија правила (ФОТО)

Foto: ATA images/A.A.

Vrela atmosfera i to u potpunom smislu vladala je u Grandovom studiju, gde je počelo snimanje prve epizode, osamnaeste po redu sezone. Žiri je kao i uvek blistao i spremno dočekao snimanje koje će trajatih narednih meseci.

Foto: ATA images/A.A.

I ove sezone postavku žirija činiće: Ana Bekuta, Đorđe David, Marija Šerfović, Snežana Đurišić, Svetlana Ceca Ražnatović, Violeta Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Dragan Stojković Bosanac.

Foto: ATA images/A.A.

I u samom takmičenju postoje promene, koje će gledaoci saznati prilikom emitovanja emisije na Pinku, a svakako je veliki novitet to što se Milan Mitrović pridružio Ani Savić na voditeljskoj pozornici dok će Voja Nedeljković biti moderator muzičkog takmičenja i sedeti na mestu Saše Popovića dok se kreativni direktor uskoro ne vrati.

 

BONUS VIDEO:

NISAM ODOLEO LESKOVAČKOM ROŠTILjU: Saša Matić spektakularnim koncertom otvorio “Roštiljijadu”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)