UVEK I ZAUVEK: Olja Karleuša priznala koja pevačica se najbolje oblači na estradi

Novosti onlajn

17. 09. 2024. u 23:25

STAJLINZI pevačica su često na meti komentara, a Olja Karleuša kao neko ko nema dlake na jeziku, otkrila je ko je po njenom mišljenju najbolje obučena pevačica na estradi.

УВЕК И ЗАУВЕК: Оља Карлеуша признала која певачица се најбоље облачи на естради

Foto: UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION

–Jelena Karleuša, uvek i zauvek, ali ima i dosta mladih pevačica koje zaista izgledaju dobro. Kada kažem dobro mislim, dobro, kvalitetno i skupo sa garderobom koja ne spada u kategoriju skupe. Znači da njihova lepota, mladost i način nošenja su doveli do toga da sve izgleda cakum-pakum– rekla je Olja, a potom dodala:

–Što se tiče odevanja i ponašanja ja ne vidim neke promašaje, ne vidim da se neko oblači ružno, a što se tiče toga da me iritira nečije ponašanje to je normalno, to se svakome dešava. Ja o tome nisam pričala ni pre 20 godina kada sam bila mlađa, pa neću ni sad kad sam mudrija.

Foto: ATA images/M.P.

Karleuša je takođe bez sujete pohvalila i koleginicu Teu Tairović, koja je trenutno jedna od najpopularnijih u regionu.

-Tea Tairović, pa milion mesta prazno! Ona je meni baš pravi paket. Njeni nastupi izgledaju vrlo vatreno, a ja to lično volim. Volim da vidim tu interakciju publike kada ona peva. Ona kada zameša i zaigra meni se zavrti u glavi i u očima, a kamoli muškarcima ili ženama koji su na nastupu, tako da meni to izgleda savršeno– istakla je Olja.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

U SLAVU MUZIKE I LjUBAVI: "Zana" o karijeri dugoj četiri decenije, kruni uspeha i o "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio