ZA SVE JE KRIV NESTANAK STRUJE: "Rogati" dobili inspiraciju u Vojvodini (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

18. 09. 2024. u 18:40

POPULARNI bend "Rogati" navikao je publiku na originalnu muziku, a tradiciju nastavljaju i sa nedavno objavljenom pesmom "Radiš me".

ЗА СВЕ ЈЕ КРИВ НЕСТАНАК СТРУЈЕ: Рогати добили инспирацију у Војводини (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Rogati

Naime, Branko Koprivica, jedan od osnivača "Rogatih" i autor teksta i muzike, inspiraciju je dobio tokom nevremena u Vojvodini, pa je i zvuk vojvođanski.

- Pesma 'Radiš me' nastala je spontano za vreme restrikcije električne energije izazvane nevremenom u jednom malom ali lepom mestu na obali Dunava zvanom Čerević… Upravo zbog tog ambijenta i situacije inspiracija se nametnula tako da kompozicija ima tzv. vojvođanski prizvuk. Bar je mene tako 'radila'. Kako je sada letnja sezona pri kraju, želja nam je bila da se pesma zavrti i uđe u uho slušalaca do jeseni, kada bismo uradili spot i snimili još par numera u sličnom fazonu i na taj način zaokružili prvi album u režiji benda 'Rogati'. Nadamo se da će se to našoj staroj publici dopasti, i da će privući i neke nove slušaoce. U želji da vas radimo na dobro, viđamo se i slušamo se u narednim mesecima - rekao je Branko Koprivica u ime "Rogatih" za "Večernje novosti".

 

BONUS VIDEO:

LjUBAV JE UZVRAĆENA: Elma čarobnim koncertom dovela atmosferu do usijanja na "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)