C’EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava centru!

Promo

30. 09. 2024. u 12:21

Tokom vikenda je u Plavoj dvorani Sava centra uspešno održan dugoočekivani magijski spektakl C’est La Magie koji je sve prisutne očarao briljantno osmišljenim iluzijama i trikovima koje su za beogradsku publiku izveli najbolji iluzionisti sveta – Darsi Ouk, Džejms Mor, Ju Ho Džin i Enzo Vejn na čelu sa Luisom de Matosom – u ulozi reditelja ove jedinstvene svetske senzacije za sve uzraste!

C’EST LA MAGIE ОСТАВИО БЕОГРАДСКУ ПУБЛИКУ БЕЗ ДАХА: Чак седам спектакуларних представа одржано је у Сава центру!

Live Production

Publika je u prepunoj dvorani Sava centra imala prilike da uživa preko dva sata u čarobnim nastupima vrhunskih majstora magije koji su uspeli sve prisutne da nateraju da se zapitaju – šta je stvarnost, a šta iluzija?

Live Production

Iluzionisti su u tri dana izveli čak sedam predstava kojima je prisustvovalo više od 15.000 posetilaca, pred čijim očima su se odvijale neobjašnjive i kompleksne iluzije prepune raznih iznenađujućih raspleta. Ono što je najlepše od svega, predstavama je prisustvovao veliki broj mališana koji su imali tu privilegiju da u svom ranom detinjstvu, kada još uvek veruju u čuda, osete preplitanje stvarnosti i iluzije i poveruju u magiju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sava Centar (@sava.centar)

Ju Ho Džin je osvojio srca publike svojom elegancijom, humorom i harizmom, ali i veštim prstima koji sa kartama izvode neke zaista nezamislive stvari. Darsi Ouk je zapanjio publiku svojim trikovima koji su dovodili publiku do ivice uzbuđenja u poslednjim sekundama, pretvaranjem golubice u devojku, ali i svojim trikovima koji su omogućili publici da postane deo magije. Džejms Mor je izveo spektakularni trik po uzoru na velikog Hudinija koji se zove „Živ zakopan“ tokom kojeg se pred očima publike oslobodio lanaca uz pomoć samo jedne spajalice i stvorio se na potpuno drugom mestu na bini naočigled zapanjene publike. Ovacijama su ispraćeni i trikovi Enzo Vejna koji je još jednom potvrdio zašto je majstor teleportacije, a u jednom momentu je čak, perfektno osmišljenom iluzijom, od devojke stvorio helikopter na bini! Fantastične tačke reditelja Luis de Matosa koji je svojom tačkom levitacije, a zatim i nestanka devojke sa scene ostavio prisutne bez daha i učinio da publika zaista posumnja u stvarnost!

Live Production

Nakon tri emotivna dana, kako za publiku, tako i za iluzioniste, još dugo će se prepričavati ovaj, do sada neviđeni magijski spektakl koji se održao u našoj prestonici, a u kojem je učestvovao uigran tim od preko 100 ljudi. U okviru svoje evropske turneje C’est La Magie nastavlja svoj put i već sledećeg vikenda nastupa u Sofiji gde je šou gotovo rasprodat! Oni koji nisu imali prilike da ih gledaju u Beogradu, mogu to učiniti u Sofiji predstojećeg vikenda jer je određeni manji kontingent karata i dalje u prodaji.

Kako je miljenik publike i tajanstveni korejski iluzionista Ju Ho Džin rekao: „Mi smo ovde sa jednim zadatkom – da vam izmamimo osmeh i nateramo vas da makar nakratko poverujete u magiju“, može se na samom kraju reći - da su u tome i uspeli! C’est La Magie je definitivno opravdao sva očekivanja publike i ostavio prostora za nova magična poglavlja i ponovni dolazak u Beograd.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote