MILICA PAVLOVIĆ POSETILA RIJEKU: Na koncertu ću ugostiti dve dame (FOTO)

Dušan Cakić

09. 10. 2024. u 20:55

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović prethodnih nekoliko dana je provela u Hrvatskoj, kako bi najavila još jedan svoj koncert u okviru muzičke turneje “Lav”.

МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ ПОСЕТИЛА РИЈЕКУ: На концерту ћу угостити две даме (ФОТО)

Foto: Nikola Radišić

Pavlovićeva će sledeći koncert održati u dvorani Mladosti u Rijeci 9. novembra i kako je otkrila, hrvatsku publiku očekuje spektakularan šou baš poput onog koji je već imala prilike da vidi publika u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu.

Foto: Nikola Radišić

Milica je u prvi plan istakla da se trudi da svaki novi šou ima i neke nove momente koje će ponuditi publici, pa je za Rijeku spremila nove kostime, neke promene u repertoru i jedino što je želela da otkrije jeste da će joj se na bini pridružiti dve žene, ali njihova imena i dalje čuva kao poslovnu tajnu. Inače, ovih nekoliko dana u Hrvatskoj su za Milicu su bila prilično turbulentna, budući da je imla mnogo privatnih i poslovnih aktivnosti.

Foto: Nikola Radišić

Na privatnoj zabavi je još jednom ukrstila glas sa pop zvezdom Vesnom Pisarović, koja joj je bila gost u zagrebačkoj Areni. Zatim je imal sastanke sa svojim kreativnim timom oko samog koncerta i novih kostima, kojima ponovo planira da pomeri granice u svom identitetu, a zatim se u Rijeci družila sa predstavnicima sedme sile.

Foto: Nikola Radišić

Kao veliko finale u Rijeci usledio je “Meet and Greet” sa fanovima, sa kojima je Milica pričala oko dva sata i odgovarala na brojna pitanja koja su imali za nju. Njena fan baza je posebno ponosna na Milicu jer se uvek trudi da ih maksimalno ispoštuje, a sledeće druženje ovog tipa ih očekuje već sledeće nedelje u Banja Luci, gde će Milica takođe promovisati svoj koncert u pomenutom gradu.

 

BONUS VIDEO:

OČEV BLAGOSLOV ME ODVEO NA PUT UMETNOSTI | "Novosti" intervju | Ilda Šaulić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)