OŽENI ME, TEBE ČEKAM DUGO: Upriličen vatromet za Ksandera u Bugarskoj, pala i prosidba (FOTO)

D. Cakić

13. 10. 2024. u 18:25

ALEKSANDAR Misojčić Ksander jedan je od najtraženijih pevača sa naših prostora u Bugarskoj, dokazao je i na koncertu koji je organizovan na Trgu grada Trn.

ОЖЕНИ МЕ, ТЕБЕ ЧЕКАМ ДУГО: Уприличен ватромет за Ксандера у Бугарској, пала и просидба (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva


Publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom i jednoglasno su pevali reči njegovih pesama „Ratata“ i „Klasa“. Nakon toga pevač je na oduševljenje svih prisutnih otpevao numere i drugih izvođača, a najveća aplauz je usledio kada se pevač obratio publici na bugarskom jeziku i otpevao pesmu popularnog bugarskog pevača Azisa „Sen Trope“.

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo da nastupim pred bugarskom publikom, ali moram da priznam da je koncert u Trnu nadmašio moja očekivanja. Iznenadio sam se da su znali od početka do kraja reči mojih pesama, iako znam da su te slušane u Bugarskoj, iskreno nisam očekivao da će jednoglasno pevati, baš sam uživao i hvala svima koji su bili – rekao je Ksander za "Večernje novosti".

Foto: Privatna arhiva

Na pitanje da li je imao tremu, pevač kaže da je odgovornost prema publici uvek prisutna jer mu je najvažnije da svi sa njegovim nastupa ili koncerta odu zadovoljni svojim domovima. Međutim ono što je i njega iznenadilo jeste prosidba koja se desila u Bugarskoj.

Foto: Privatna arhiva

- Da, istina je da je se dogodila prosidba i ja sam se iznenadio. Posle četvrte, pete pesme bačen mi je plišani medved na kome je pisalo „Oženi me, tebe čekam dugo“. Ja sam spustio medvedića kod klavijaturiste i nakon koncerta su mi organizatori da me je čekala jedna devojka da čuje moj odgovor. Tad sam su i rekli da je pitanje na medvedu. Trudim se da uvek ispoštujem moju publiku i naravno da sam hteo da se upoznam sa njom, ali je izgleda otišla.

Iako je devojka iz publike ostala uskraćena za odgovor lepog pevača, sve prisutne je oduševio i vatromet koji je upriličen za Xandera nakon njegovog koncerta.
- Rado se vraćam u Bugarsku i hvala im na svemu, ali sa svojim timom ne stajem na ovom koncertu - zaključio nam je Aleksandar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)