KO JE MISTERIOZNI BIZNISMEN SA KIME JE ROMANA BILA U VEZI? Ludo zaljubljena u njega, zapostavila karijeru i preselila se u Firencu

Novosti online

26. 06. 2020. u 17:31

Naša poznata pevačica Romana Panić i njen izabranik, Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su tokom marta i aprila zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike.

КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ БИЗНИСМЕН СА КИМЕ ЈЕ РОМАНА БИЛА У ВЕЗИ? Лудо заљубљена у њега, запоставила каријеру и преселила се у Фиренцу

Foto: Novosti arhiva

Naime, prema presudi, Filip je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru "Cannon Hill Plaza" u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj, navodi "Blic".


Takođe, u Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica, a pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji. Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.
Romanin partner, Filip M. se na sudu branio da ima dvoje dece, međutim to mu nije pomoglo, s obzirom na to da je osuđen na 14 meseci zatvora.

Pevačica je oko godinu i po dana u vezi s italijanskim biznismenom, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u Italiju, kako bi započela zajednički život.

Foto: Novosti arhiva

Tekst potpisa

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri - otkrio je nedavno izvor blizak pevačici za "Blic".


- Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - dodao je izvor.

Foto: Novosti arhiva

Tekst potpisa

Romana i njen dečko se nisu razdvajali, a kada je on bio na poslovnim sastancima, ona je upoznavala grad u kom su započeli zajednički život. Ono što jeste očigledno jeste da Romana nije želela da otkrije identitet svog dečka, pa za godinu i po dana koliko je u vezi sa njim, objavila je samo jednu zajedničku fotografiju.

- Život sa biznismenom joj i te kako prija, te se njih dvoje bukvalno ne razdvajaju. Kada je on na sastancima, ona uživa u šetnji gradom sa prijateljicama koje je tamo upoznala ili sama obilazi razne znamenitosti i upoznaje grad. Zasad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže - otkrio je izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje