DŽenifer Lopez pokazala kako plače od sreće zbog Bajdena

Tanjug

08. 11. 2020. u 11:26

POZNATA američka glumica i pevačica Dženifer Lopez (51) pokazala je danas na društvenoj mreži Instagram video snimak na kojem se vidi kako plaće od sreće zbog pobede Džoa Bajdena na predsedničkim izborima.

Џенифер Лопез показала како плаче од среће због Бајдена

Foto EPA

Uplakana Džej Lo, koja je u predizbornoj kampanji podržala Bajdena, snimila je sebe u krevetu i prikazala svojim pratiocima (133 miliona ljudi) kako joj idu "suze radosnice".

Foto: printskrin

"Tako sam srećna ovog jutra. U glavi mi ođekuju reči svakog Amerikanca koji je rekao da idemo ka boljim danima, ujedinjenoj državi, prosto, zaplakala sam od radosti. Nadam se da ćemo svi zajedno istupiti i voleti jedni druge, iskazivati poštovanje. Ovo je novi dan", rekla je Dženifer Lopez i zaplakala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?