DRUŠTVO IZ ĆOŠKA PAMTI SVOG DŽEJA: Slava ga nikada nije promenila, bio je isti od detinjstva do smrti (FOTO)

M. D.

07. 12. 2020. u 13:36

U PICERIJI "Cezar" na Dorćolu, gde je Džej bio stalni gost, ceo dan se puštaju njegove pesme, a od ranog jutra okupilo se njegovo društvo iz detinjstva.

ДРУШТВО ИЗ ЋОШКА ПАМТИ СВОГ ЏЕЈА: Слава га никада није променила, био је исти од детињства до смрти (ФОТО)

Foto: Milena Anđela/M. Labudović

Stari Dorćolci sede za velikim stolom u ćošku, i nisu hteli mnogo da razgovaraju. Prebiraju po uspomenama sa suzama u očima, i sećaju se detinjstva. Kažu da Džeja slava nije promenila, i da je svima pomagao.

Za stolom su bili Dude, Kiza, Nes, Miki, Dubler, Perke, i jednoglasno se slažu da je on bio deo njih.

Svi smo mi njegovi drugari dugo godina, dolazio je ovde stalno, sve se zna o njemu i sve je ispričano. Bio je veliki čovek, velikog srca, nema koga nije pomagao. Svi smo ga voleli i on je voleo nas. Takav je bio od osnovne škole, pa do poslednjeg trenutka - kažu njegovi drugari.

Ističu da će ga pamtiti po srdačnosti i po dobroti.

- Svi će vrlo brzo videti koliko nam nedostaje. Bio je predusretljiv, voleo je da se slika sa decom, svima je izlazio u susret. Dorćol više neće biti isti. Njega slava nije promenila, bio je veliki humanitarac. Ostao je uvek isti, i pomagao onima koji nemaju.

U kafićima u Ulici Strahinjića Bana će danas, od dva do pet, biti omaž velikom pevaču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje