"UPALITE ZA MNOM SVEĆE" Gore baklje za DŽeja na Dorćolu, neverovatan oproštaj od legende (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2020. u 14:48

DžEJ RAMADANOVSKI preminuo je juče u 57. godini u svom domu na Dorćolu, a koliko je bio voljen pre svega u svom kraju u kom je živeo i odrastao, pokazali su stanovnici Dorćola.

УПАЛИТЕ ЗА МНОМ СВЕЋЕ Горе бакље за Џеја на Дорћолу, невероватан опроштај од легенде (ВИДЕО)

Foto: Facebook/D. Mišić

Snimak koji se širi društvenim mrežama nastao je danas u pomenutom delu Beograda, kada je desetine ljudi izašlo na ulicu kako bi odali počast preminulom muzičkom velikanu.

Delije su zapalile baklje i raširile se ulicom, a simbolika zapaljenih baklji ogleda se i u stihovima koje je Džej davno otpevao "Zapalite za mnom sveće".

Nisu bile sveće, ali Beograd je danas goreo za Džeja. Potresan i emotivan prizor oduševio je hiljade ljudi.

Podsetimo, Džej je godinama bolovao od kardiovaskularne bolesti. Pre dve i po godine operisao je srčani zalizak u Beču, nakon čega su mu doktori savetovali da pripazi na zdravlje, ishranu i način života.

Džej se od tada promenio, a tokom korone bio je u strogoj izolaciji kako bi se sačuvao od opakog virusa, međutim, srce ga je izdalo baš u nedelju, kako je pre 29 otpevao u svojoj najlegendarnijoj pesmi "Nedelja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!