POSLEDICE BOJNOG OTROVA: Poznati pevač objavio fotografiju iz bolnice, ima poruku za sve (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2021. u 19:45

PEVAČ Dado Glišić dugo se borio protiv korona virusa, a o svojoj borbi u više navrata javno je govorio i savetovao ljudima da se paze, pogotovo putem društvenih mreža.

ПОСЛЕДИЦЕ БОЈНОГ ОТРОВА: Познати певач објавио фотографију из болнице, има поруку за све (ФОТО)

Foto: Instagram/Printskrin/dado_glisic

Iako nije više zarazan, kako je Glišić i sam rekao, posledice i dalje oseća.

On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju iz bolničkog hodnika VMA na kojoj se vidi kako prima infuziju.

- I posle dva meseca posledice kovida. Ljudi čuvajte se - istakao je Dado.

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Dado se zarazio korona virusom početkom novembra, a nekoliko dana nakon toga pogoršalo mu se stanje. Borio se za vazduh, kako je napisao u ranijoj objavi, i dva puta je bio hospitalizovan.

Pevač je u tom periodu objavo i na Insta-storiju da mu je Kovid-19 uticao na rad bubrega, te je priložio rezultat određenih analiza koje, po njegovim tvrdnjama, na to ukazuju.

Foto: Instagram/Printskrin/dado_glisic

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (2)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!