OVAKO DANAS IZGLEDA ĐINA IZ "SREĆNIH LJUDI": Ostala je lepotica, a evo u kojoj seriji je sada gledate (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2021. u 21:47

SERIJA "Srećni ljudi" reprizirala se toliko puta da većina Srbije napamet zna sve likove i njihove dijaloge, te brojne smehotresne scene. Mnogi od glumaca koji su igrali u ovom ostvarenju i danas su popularni, no to nije bio slučaj sa Jugoslavom Drašković koja je tumačila lik Đurđine Đine Golubović.

ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЂИНА ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ: Остала је лепотица, а ево у којој серији је сада гледате (ФОТО)

Foto: Printskrin

Podsetimo, u početku je lik Đine pripao Dubravki Mijatović, no posle 25 epizoda ona je odustala od ovog projekta, a na njeno mesto došla je tada 26-godišnja Jugoslava Drašković.

Prelepa brineta brzo je osvojila srce srpske publike, no ona je uprkos slavi i talentu rešila da se povuče iz sveta glume i posveti se filmu na neki drugačiji način.

Naime, Jugoslava, koja je završila novosadsku Pozorišnu akademiju u klasi Radeta Šerbedžije, okrenula se uspešnom porodičnom biznisu - distributerskim poslom u filmskoj industriji. Ipak, glumi nije u potpunosti okrenula leđa, nastavila je da glumi u dečjem Pozorištu Puž.

Foto: Printskrin

Zanimljivo je da joj je ta 1994, kada je zaigrala u "Srećnim ljudima", bila prekretnica i na emotivnom planu - tada je upoznala svog budućeg supruga, producenta Zorana Cvetanovića.

Par je ostao zajedno više od dve decenije, sve do leta 2019, kada je Cvetanović nažalost preminuo nakon duge i teške bolesti. U braku sa njim dobila je ćerku Mašu.

Ona je jednom prilikom za "Noizz" objasnila i zašto je prestala da glumi posle uloge u kultnoj seriji.

- Nakon što sam rodila ćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu gde sam bila potrebnija - rekla je.

No, nedavno se Jugoslava vratila na male ekrane i to u još jednoj hit seriji - "Igra sudbine". Ova 52-godišnja dama sada je plavuša i ima poneku boru više, ali osim toga - nije se puno promenila, te i dalje izgleda savršeno.

(Espreso.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak