NINI BADRIĆ SU PROŠLE GODINE NUDILI RAZNE POSLOVE: "Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira - dajte još predloga"

Novosti onlajn

13. 03. 2021. u 15:33 >> 15:39

PEVAČICA Nina Badrić oglasila se na svom Instagram profilu povodom toga što već godinu dana ne nastupa.

НИНИ БАДРИЋ СУ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ НУДИЛИ РАЗНЕ ПОСЛОВЕ: Све ми је изгледнија идеја о копању кромпира - дајте још предлога

Foto: Printskrin Instagram

Naime, Nini su predlagali da vadi krompire, s obzirom na to da postoje i drugi poslovi osim pevanja, a ona se sada našalila na taj račun.

- Srećno mi godinu dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao, samo dajte, nemojte se štedeti) - napisala je pevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsetimo, prošle godine putem društvenih mreža pevačici su mnogi nudili alternativne poslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!