SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O ŽIVOTU I POSLU: Veljko je uticao na to da se povučemo u Staru Pazovu, daleko od estradnih tračeva

Novosti online

04. 04. 2021. u 10:34

PEVAČICA Seka Aleksić priznaje da joj nedostaje posao, ali otkriva zbog čega je odlučila da živi povučenim životom, daleko od centra estradnih dešavanja.

СЕКА АЛЕКСИЋ ИСКРЕНО О ЖИВОТУ И ПОСЛУ: Вељко је утицао на то да се повучемо у Стару Пазову, далеко од естрадних трачева

Foto Instagram/seka_aleksic

- Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme - rekla je pevačica.

Seka kaže da je njen suprug Veljko Piljkić u najvećoj meri uticao na to da njihova porodica živi povučeno, daleko od estradnih dešavanja.

- Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno.

Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno - istakla je pevačica.

Na pitanje da li prava prijateljstva na estradi postoje, odgovorila je:

- Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem.

Seka je odgovorila i na pitanje da li ju je neko od kolega razočarao.

- Uopšte ne razmišljam u tom smislu da li me je neko od kolega razočarao, jer posao gledam kao posao, kolege volim i poštujem. Nisam imala preteranu priliku da se sa njima družim da mogu da kažem da me je neko razočarao ili nije - rekla je ona. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!