PIKSI GA PRECRTAO, A ON... Oglasio se golman Partizana posle odluke selektora Srbije da ga ne vodi na EURO

Novosti online

28. 05. 2024. u 11:36

Golman Partizana Aleksandar Jovanović razočaran je odlukom Dragana Stojkovića da ga ne stavi na uži spisak reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

ПИКСИ ГА ПРЕЦРТАО, А ОН... Огласио се голман Партизана после одлуке селектора Србије да га не води на ЕУРО

FOTO: M. Vukadinović

Jovanović nije bio među 26 putnika za EURO u Nemačkoj. Piksi je prednost dao Vanji Milinković-Saviću, iz Torina, Predragu Rajkoviću iz Majorke i Đorđu Petroviću iz Čelsija.

Ove sezone, iskusni golman je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana. Branio je na 40 mečeva ove sezone, a 13 puta je ostao nesavladan, što su treneri Partizana isticali nebrojano puta.

Foto: Printskrin Instagram/a.jovanovic

 

Napisao je da je isti scenario doživeo 2018. godine, kada je bio na spisku tada selektora Slavoljuba Muslina. Bio je član ekipe na 10 utakmica kvalifikacija, ali nije bio među putnicima na Svetsko prvenstvo.

- Back to back: 2018. pred Svetsko, širi spisak, precrtan; 2024. pred Evropsko, širi spisak, precrtan - poručio je Jovanović.

Foto: Printskrin Instagram/a.jovanovic

 

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)