EVROPA DA ZAVIDI! Fudbalski savez Srbije dobija najmoderniji administrativni centar - evo kako će da izgleda i kakvo je čudo u pitanju!(FOTO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 12:29

Fudbalski savez Srbije dobija najmoderniji administrativni centar jedne nacionalne kuće fudbala u Evropi.

ЕВРОПА ДА ЗАВИДИ! Фудбалски савез Србије добија најмодернији административни центар - ево како ће да изгледа и какво је чудо у питању!(ФОТО)

FOTO: FSS

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović otkriva i neke detalje, koji će biti na ponos svima u Srbiji kojima je fudbal mio:


- Poslovna zgada imaće 6.968 metara kvadratnih, veliku podzemnu garažu, imaće najveći edukativni centar u Jugoistočnoj Evropi, moderne i prostrane kancelarije. Sve službe saveza biće pod jednim krovom (sada su na četiri različite lokacije), biće tu i muzej, i prodavnica "fan šop"... U pitanju je energetski efikasna, "pametna" zgrada, nalaziće se u Bulevaru Mihajla Pupina - kaže Šurbatović o ovom objektu u novom delu srpske prestonice. Tome dodaje i sledeće:


- Trenutno smo u fazi zaključivanja ugovora, krećemo u projektovanje. Idejni koncept je usvojen. Finansiramo sve iz sopstvenih sredstava koristeći sredstva koja nam pripadaju iz fondove FIFA, kao i sopstvena sredstva iz akumulirane i neraspoređene dobiti iz prethodnih godina. Ono što je još benefit je što ćemo dobiti i ozbiljno sponzorstvo jedne banke, a aranžman obuhvata i izdavanje poslovnog prostora za ekspozituru i sefove banke koja će ostati u prizemlju zgrade. Prihod od zakupa koji je dogovoren biće veoma značajan i pokrivaće sve tekuće troškove, uključujući i održavanje i osiguranje objekta. Tako da su benefiti realizacije projekta višestruki. Savez će dobiti najmoderniji administrativni centar u Evropi, još jedno veliko sponzorstvo i značajan prihod od rente dela prostora. Povezivanje saveza sa jednom od najvećih regionalnih poslovnih banaka je dugoročno možda i najvažniji deo ovog za savez izuzetnog aranžmana. Tereni, FSS Akademija, regionalne kuće fudbala, veštački tereni širom zemlje…  - navodi generalni sekretar Saveza samo deo onoga što naša kuća fudbala radi i razvija u ovom trenutku.

Uskoro počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a ako vas ono zanima - pratite ga na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)