BIRMANČEVIĆ POSLAO PORUKU PIKSIJU: Evo šta je fudbaler Sparte poručio pred EURO 2024

Novosti online

02. 06. 2024. u 16:16

Veljko Birmančević je u razgovoru za "Telegraf" komentarisao poziv za reprezentcaiju i priliku da se nađe na Evropskom prvenstvu.

БИРМАНЧЕВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ ПИКСИЈУ: Ево шта је фудбалер Спарте поручио пред ЕУРО 2024

FOTO: Profimedia

On je rekao da je fenomenalan osećaj biti u reprezentaciji i što ima prilku da zaigra u Nemačkoj.

 - Odličan je osećaj. Presrećan sam i zahvalan što sam dobio poziv. Prezadovoljan sam što sam opet ovde. Ja sam ovde došao iz odlične sezone, postigao dosta golova. Osvojio ligu i Kup. Došao sam ovde da se borim, koliko god da dobijem šansu, pet minuta, deset... Došao sam da igram kao u klubu. Da dam sve od sebe na terenu. Koliko god bude šanse, ja sam tu da pokažem svoje - rekao je Birmančević.

Govorio je i o tome kakvu ulogu očekuje u timu.

 - U formaciji  4-4-2 ili 4-4-3, igram kao levo krilo ili kao desno krilo, mogu i iza špica. Samo da igram u napadu, moja najveća vrlina je da napadam prostor i dubinu, moje mišljenje je da nema puno igrača koji to napadaju. U tom segmentu, mislim, da mogu da pomognem timu i reprezentaciji. Pokušavam da radim to i u klubu i u reprezentaciji, gde god da se nalazim. Uvek igram utakmicu po utakmicu. Volim da odigram i odradim sve u klubu. U međuvremenu, postizao sam puno golova i u finalu Kupa i u raznim takmičenjima. Pred kraj sam video da bih mogao da budem blizu poziva. Svakako sam nastavio da radim punim gasom, kao što uvek radim. Očekivao sam malo, ali nisam znao da će biti sto odsto - kazao je fudbaler Sparte, prenosi Telegraf.

Evropsko prvenstvo počinje 14. juna, a reprezentacija Srbije igra u grupi C sa ekipama Engleske, Slovenije i Danske. Prvi meč Srbija igra protiv izabranika Gereta Sautgejta, Englezima, 16. juna od 21 čas.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)