SELEKTOR SLOVENIJE ZAGRMEO PRED EURO 2024: "Nema opravdanja!"

Novosti online

05. 06. 2024. u 16:32

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek komentarisao je utakmicu svoje reprezentacije protiv selekcije Jermenije koju su Slovenci dobili rezultatomk 2:1.

СЕЛЕКТОР СЛОВЕНИЈЕ ЗАГРМЕО ПРЕД ЕУРО 2024: Нема оправдања!

FOTO: Tanjug/AP

Slovenci, iako su trijumfovali, se nisu proslavili na utkamici protiv autsajdera Jermenije, a slabija partija nije promakla ni njihovom selektoru.

 - Pobeda je dobra za atmosferu i zbog gledalaca. S druge strane, utakmica koja mi kao selektoru daje prostora da ispravim neke stvari. Nećete čuti klišee od mene kako su nam noge bile teške. Ovo su međunarodni mečevi, tako da sam srećan zbog pobede, ali kritikovaću igrače. Istovremeno imam vremena da analiziram stvari. Činjenica da neki standardni igrači iz kvalifikacija nisu igrali, ne može da bude opravdanje za mnogo grešaka, jer smo uvek kasnili u duelu za drugu loptu. Tako smo protivniku dali priliku da nam dođe ispred gola. Igrali smo i bez igrača koji je mogao dve tri šanse da pretvori u golove da igramo mirnije - rekao je Kek.

Podsetimo, Slovenija će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Danske i Srbije.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD