KAKAV MEČ RIVALA SRBIJE: Danska na pogon Eriksena poslala poruku "orlovima" pred Euro 2024 (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 06. 2024. u 20:52

Reprezentacija Danske sastala se sa Švedskom u susret Evropskom prvenstvu u fudbalu 2024, na kome će Danci biti rivali selekcije Srbije. Domaćin je slavio rezultatom 2:1 (1:1) i, poput drugih rivala "orlova", zabeležio trijumf.

КАКАВ МЕЧ РИВАЛА СРБИЈЕ: Данска на погон Ериксена послала поруку орловима пред Еуро 2024 (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ujednačenu utakmicu odigrali su Danci i Šveđani, a sve vredno pomena viđeno je u uvodnih 10 minuta. 

Kristijan Eriksen je nakon dva minuta igre pokazao da će biti pokretačka snaga Danske: uspešno je proigrao Pjer-Emila Hojbjerga, koji je poslao loptu u desnu stranu za vođstvo domaćina. 

Samo sedam minuta trajala je radost crvenih, Aleksander Isak je na odbitak natrčao i poravnao je na 1:1. 

Bila je Danska u nastavku za nijansu bolji rival, a ponovo je Kristijan Eriksen bio centralna figura. Fudbaler Mančester junajteda je nakon asistencije na početku meča uspeo da se upiše i u strelce, snažno je raspalio po lopti, a Robin Olsen je u neverici gledao loptu na putu ka mreži. 

Rival reprezentacije Srbije meč je počeo u sledećem sastavu: Fredrik Ronou, Janik Vestergard, Joakim Andersen, Rasmus Kristensen, Joakim Mele, Kristijan Norgard, Pjer-Emil Hojbjerg, Kristijan Eriksen, Džonas Vind i Rasmus Hojland. 

Srbija je u grupi C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom. "Orlovi" prvi meč igraju u nedelju 16. juna sa početkom od 21 čas, a protivnik je selekcija "gordog albiona". Pre svega toga, ove subote Piksijevi izabranici igraće, baš kao danas Danska, sa Švedskom. Ta utakmica, na kojoj će se od fudbala oprostiti Zlatan Ibrahimović, počeće u šest po popodne, po našem, srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!