"MORAĆEMO NA TO DA OBRATIMO PAŽNJU": Selektor Švedske otkrio odakle je Srbija najopasnija

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 06. 2024. u 16:59

SRBIJA će protiv Švedske odigrati poslednju pripremnu utakmicu pred EURO 2024. O duelu sa "orlovima" govorio je selektor skandinavske selekcije Jon Dal Tomason.

МОРАЋЕМО НА ТО ДА ОБРАТИМО ПАЖЊУ: Селектор Шведске открио одакле је Србија најопаснија

Foto: EPA-EFE/Jessica Gow

Bivši fudbaler Milana se najpre osvrnuo na meč sa Danskom koju je njegova reprezentacija izgubila sa 2:1.

- Bila je duga sezona za neke igrače, neki su imali i problema, ali očekujem da u subotu budu fokusirani na meč. Protiv Danaca smo takođe dobro odigrali, nismo srećni što smo izgubili, pričali smo šta treba da ispravimo. Želimo da budemo dominantni na terenu - rekao je Tomason.

Potom se dotakao Srbije. Nije želeo da govori o pojedincima, pošto smatra da Dragan Stojković Piksi ima veoma dobre igrače u timu.

- Srbja ima dobru ekipu, znamo kakav kvalitet poseduju, igraju direktno i sjajno ubacuju lopte sa strane. Moraćemo na to da obratimo pažnju. Ne mogu da izdvojim jednog igrača ili igrače, imaju dosta momaka koji igraju u velikim klubovima širom Evrope.

Srbija i Švedska su poslednji put igrati pre dve godine u Ligi nacija kada je naša reprezentacija pobedila sa 4:1. Ipak, danski stručnjak nije hteo da se osvrće na taj susret.

- Ne, neću analizirati taj meč. Prošle su dve godie, dosta toga se promenilo, i kod nas i kod njih. Naravno da će biti promena u timu, moramo da vidimo sve igrače na delu. Ekstremno je pozitivan odnos mladih igrača, guraju jedni druge, daju pozitivnu atmosferu grupi - zaključio je Tomason.

Podsetimo, utakmica se igra u subotu od 18 sati na "Frends Areni" u Solni.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!