POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

ПОБЕДА ПРЕД ЕУРО 2024! Апсолутно невероватан меч Шведска - Србија у последњем тесту орлова пред Европско првенство (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

No, da krenemo redom.

Završni test pred šampionat Evrope u fudbalu selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi rešio je da obavi uz brojne promene, i taktičke i individualne. Startna postava Rajković, Stojić, Milenković, Pavlović, Mladenović, Ilić, Lukić, Sergej Milenković Savić, Živković, Mitrović, Vlahović imala je sedam kadrovskih promena u odnosu na poraz od Austrije u Beču (u ekipi su ostali samo Pavlović, Milinković Savić, Živković i Vlahović), a imala je i važne formacijske - vraćena je strategija sa trojicom defanzivaca, a počelo je da se igra sa dvojicom napadača.

Upravo su njih dvojica, kapiten Mitrović i Vlahović, bili zaslužni što je u jedinoj konkretnoj akciji Srbije u prvom poluvremenu Piksijeva ekipa i dala gol. Igrao se 18. minut kada je najpre sa sredine proigran Živković na desnom krilu, a on odlično centrirao ka daljoj, levoj stativi. Pomenuti tandem špiceva "povukao" je odbranu za sobom, ka bližoj strani gola, a kod one dalje utrčao je Sergej Milinković Savić i glavom postigao pogodak.

Ali, do tog momenta, kao i u završnici prvog poluvremena, Švedska ne da je bila bolja i konkretnija, nego da je bilo samo malo više prisebnosti u ekipi selektora Jana Dala Tomasona, lako je moglo da se desi da se srpska mreža više puta zatrese. Razlog što se to nije desilo bio je ili pad koncentracije, ili nedostatak elementarne fudbalske logike kad se šta radi.

Ubacivanje švedskih reprezentativaca u prostore iza dva "spoljna beka" Srbije (Mladenovića i Živkovića) najčešće je bio početak njihovih najopasnijih akcija, mada je bilo i prodora pravo kroz sredinu, sve do peterca "orlova". Taktički, to će verovatno i srpski rivali na EURO 2024 pokušavati da iskoriste, sa nadom da će biti prisebniji od Šveđana. A Srbima će ostati nada da će bolje zatvarati ta defanzivna "vrata", jer je promaje i te kako bilo, ali i da će biti manje povreda, kao kada je nezadovoljni Kuluševsku, posle pada, kopačkom po licu udario Pavlovića, raskrvarivši ga i izazvavši pravi mali džumbus na terenu.

U drugom poluvremenu švedska opsada srpskog gola se nastavila, bila za nijansu i opasnija, ali je isprva trajala samo do nove odlične akcije gostujuće selekcije.

I, to je i "prelomilo" meč. 

Igrao se 60. minut kada su fantastičnu akciju izveli naši fudbaleri. Mitrović je odložio loptu na oko 35 metara za Vlahovića, pa počeo da odlazi u desnu stranu, a lopta je krenula levo. Vlahović je proigrao na levom krilu Mladenovića, a ovaj idealno centrirao Aleksandru Mitroviću koji je utrčao u sredinu, iznenadivši odbranu, za korak umakao Hienu, ispružio nogu i loptu skrenuo u mrežu - 0:2.

Šveđani su tada bili zbunjeni, jer su do primljenog gola vodili sa 14:2 u šutevima. Bezglavo su počeli da jure zaistatak, a Srbi postali razigrani što konačno imaju prostora za svoje akcije. Ređale su se zato šanse za "orlove", promašivao zicer Vlahović, ali se i mreža iznova tresla.

U 70. minutu to je, nedugo posle ulaska u igru, učinio kapiten Dušan Tadić, koji je opsadu gola rivala završio slanjem lopte u sam rogalj. 

Na kraju, pomenuti rezultat je ostao na snazi, za šta posebnu pohvalu, i to sa najvišim ocenama, mora da dobije i golman Predrag Rajković. Upravo je on sa nekoliko veoma vrlo dobrih interevencija bio najzaslužniji što novi nalet "promaje" u srpskoj odbrani nije završen time da se mreža zatresla, pa su sopstvenom goleadom, a bez primljenog pogotka, "orlovi" okončali poslednji test pred EURO 2024.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo se održava od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija je u grupi C sa nacionalnim selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Fudbalska reprezentacija Srbije će igrati najpre protiv Engleske (u nedelju 16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

KRAJ! Švedska - Srbija 0:3

90' - Igraće se još tri minuta.

88' - Konačno malo predaha za našeg čuvara mreže. Nije baš bez posla (hvata loptu posle centaršuta), ali bar ne mora da briljira na gol-liniji dok rival šutira iz sve snage u nadi da će ga savladati.

83' - Šta radi Predrag Rajković... Još jedna odbrana. Totalna ofanziva Švedske, koja želi utešni pogodak, ali - iznova brani srpski golman. Ovoga puta odbanio je šut iskosa s leve strane u bliži ugao.

81' - Rajković još jednom brani! Isak je nadmudrio našu odbranu, proigrao saigrača "sa klupe", Holma, koji je pobegao Kostiću, ali je golman Srbije izvanredno intervenisao.

79' - Lazar Samardžić menja Dušana Vlahovića

77' - Bune se Šveđani, traže penal, ali - uzalud.

75' - Još jedna prilika za Vlahovića! Ne da mu se danas da postigne gol...

73' - Nova dobra odbrana Rajkovića! Fantastično se bacio u levu stranu posle izuzetnog šuta Isak i sačuvao mrežu Srbije. Svaka čast, golmane, svaka čast...

72' - U igru ulaze Veljko Birmančević i Luka Jović. 

71' - Opsadu mreže rivala izveli su "orlovi", nisu iskoristili prve dve situacije da uvećaju pogodak, ali je lopta pala pred kapitena, koji ju je poslao neodbranjivo u sam rogalj. Goleada Srbije!

70' - Goool! Dušan Tadić, 0:3!

68' - Velika šansa za Srbiju! Gudelj je oduzeo loptu rivalima, proigrao ispred sebe Vlahovića, ovaj zaobišao golmana u levu stranu, no prejako je poslao loptu, pa kad ju je stigao - poslao ju je iznad prečke. Šteta, lako je moglo da bude 0:3!

65' - Sad su na mukama Šveđani. Prvo im je Vlahović pripretio, a onda je šutirao Tadić, no ne i dovoljno precizno da bi se ponovo zatresla mreža domaćih.

62' - Strelac i asistent, Mitrović i Mladenović, izlaze iz igre, na terenu su Dušan Tadić i Filip Kostić. Tadić čak 108. put igra za Srbiju.

Trenutak kada Mladenović centrira Mitroviću u sredini, za vođstvo Srbije od 0:2 protiv Švedske / Screenshot / TV Arena sport

61' - Fantastičnu akciju su izveli naši fudbaleri. Mitrović je odložio loptu na oko 35 metara za Vlahovića, pa počeo da odlazi u desnu stranu, a lopta krenula levo. Vlahović je proigrao na levom krilu Mladenovića, a ovaj idealno centrirao Aleksandru Mitroviću koji je za korak umakao Hienu, ispružio nogu i loptu skrenuo u mrežu - 0:2.

60' - Gooool! Aleksandar Mitrović za 0:2! Njegov 58. gol na 91. nastupu za Srbiju!

58' - Opasno je! Isak šutira, ali ostaje 0:1 za Srbiju

57' - Odnos u šutevima na gol - 14:2 za Švedsku.

56' - Posle duže vremena, dobra situacija za Srbiju. Mladenović se oslobodio čuvara na levom krilu, centrirao jako desnom nogom, "SMS" kod druge stative probao glavom da vrati loptu u peterac ka Vlahoviću i Mitroviću, no pogodio je svog direktnog suparnika. Šteta...

55' - Ozbiljna situacija! Lindelof dobro skače na ivici peterca posle centaršuta s leve strane, glavom šalje loptu pravo u dobro postavljenog Rajkovića.

53' - Lako gube "orlovi" loptu na sredini terena, ponovo se to desilo, a Kuluševski je probao da novonastalu situaciju iskoristi za dobar centaršut. Naišao je na dobru interevenciju srpskih štopera.

51' - Pada Gudelj posle "uletanja" Kajustea u njega. Ali, oporavio se naš reprezentativac, ustao je i nastaviće da igra.

48' - Hien dobija žuti karton jer je s leđa, nakon što ga je Mitrović zaobišao, faulirao srpskog kapitena. Desilo se to na početku napada "orlova", na srpskoj polovini terena.

47' - Konstantni, i nimalo naivni napadi Švedske...

46' - Elanga je oprobao šut sa oko 19 metara, relativno lako je tu loptu umirio golman Rajković.

46' - Počelo je drugo poluvreme. Nemanja Gudelj je zamenio Sašu Lukića, na mestu zadnjeg veznog, i tako smanjio broj igrača Srbije na terenu sa žutim kartonima na dva (Pavlović i Milenković).

Kraj poluvremena, i to krvav kraj! Posle Lukićevog žutog kartona, Pavlović je snažno ušao u duel sa Kuluševskim i oborio ga (dobio je žuti karton za to), a onda ga je igrač Totenhema i švedske reprezentacije udario kopačkom po licu i razbio nos. Belgijski Jasper Vergote se sa kolegom ispred kog se sve desilo - pravio da ništa nije video, pa je javnu opomenuo dobio i, zbog protesta, Nikola Milenković... Buran kraj prvog dela meča, buran. Švedska jeste imala daleko više prilika (Srbija, zapravo, jednu jedinu), ali je Srbija ta koja vodi...

Kuluševski udara Pavlovića / Screenshot / TV Arena sport

Krvav nos Pavlovića / Screenshot / TV Arena sport

Uzaludanj protest srpskih fudbalera / Screenshot / TV Arena sport

45' - Prvi žuti karton na meču. Saša Lukić ga dobija, zbog povlačenja i obaranja Kuluševskog.

45' - Još tri minuta će se igrati u prvom poluvremenu.

43' - Nastavljaju se švedski napadi, ali izdržava zasad srpska odbrana. 

41' - NAŠ ČOVEK! Zlatan Ibrahimović dobio od Fudbalskog saveza Srbije poseban poklon na oproštaju (FOTO)

39' - Ljute se Šveđani što nema prekršaja Mitrovića nad Forsbergom, a onda ima u korist Srbije, na početku kontre "orlova", nad Vlahovićem.

37' - Dobra reakcija Rajkovića! Elanga je svojom brzinom probio srpski bedem po levoj strani napada Švedske, a onda se u petercu, okružen, Elijason oprobao, a njegov šut po zemlji je dobro postavljeni golman Predrag Rajković, udaljen samo metar, dva, zaustavio.

36' - Posle novog probijanja Šveđana po desnom krilu, naši reprezentativci su uspeli da, u nastavku te akcije domaćih, otežaju posao Kuluševskom, koji je teškom mukom šutirao, a lopta se dokotrljala do golmana Srbije, Rajkovića. 

34'  - Skoro puna dva minuta bila je prekinuta utaknmica zbog ukazivanja pomoći Hienu, defanzivcu domaćih. Zasad će nastaviti da igra...

Selektor Dragan Stojković i Dušan Vlahović tokom prekida / Screenshot / TV Arena sport

32' - Debitant Stojić popravlja svoj učinak na mestu desnog defanzivca, "zatvara rupe" koje ostaju kada Živković ne stigne da se vrati, pa opasni napadi Šveđana bivaju neutralisani. Na drugoj strani terena, kapiten Srbije Mitrović pravi prekršaj, pa je meč na kratko prekinut. Akteri to koriste da se osveže, a selektor Stojković da nešto posavetuje Vlahovića i Milenkovića.

30' - U prvih pola sata igre, Švedska je imala 199 uspešnih dodavanja, Srbija 87

27' - Spiker upozorava navijače da će "biti preduzete ozbiljne mere" ako neko bude ponovo koristio pirotehniku.

22'  - Pripretili su odmah naši reprezentativi posle pogotka, želeći da grogiranog rivala "dokusure", a on ne da nije poklekao, već se oporavio i krenuo u brzu akciju. Nju su, na sreću, srpski igrači zaustavili u svom kaznenom prostoru.

20' - Odlično su odigrali "orlovi". Iz sredine je, posle akcije po levoj strani, lopta prebačena usamljenom Živkoviću desno, a on centirao kao daljoj, levoj stativi. Dva špica, Vlahović i Mitrović, "oduvkla" su odbranu domaćina za sobom, pa je Sergej Milinković Savić ostao dovoljno sam da postigne gol za vođstvo Srbije:

Početak akcije Srbije za vođstvo - lotpa ka Živkoviću na desnom krilu / Screenshot / TV Arena sport

Živković centirira... / Screenshot / TV Arena sport

Odbrana Švedske prati Vlahovića i Mitrovića, a Sergej Milinković Savić daje gol / Screenshot / TV Arena sport

18' - Gooool! Srbija vodi! Sergej Milinković Savić glavom, na centaršut Živkovića. Prva dobra akcija Srbije!

17' - Pisali bismo vam o dobrim akcijama Srbije, vrlo rado, no... njih uopšte nema. Ovoga puta Nilson još jednom preti, sada u skoku posle kornera, no nije dobro zahvatio loptu i ona odlazi u gol-aut.

15' - Prvi šut Šveđana u okvir srpskog gola, Kuluševski je probao iskosa s leve strane, pravo je "tukao" u dobro postavljenog golmana Rajkovića.

13' - Još jedan prodor Švedske skroz do srpskog gola, ovoga puta defanzivac Kajuste nije najbolje reagovao. Auh, duva promaja u našim redovima za sada, nema šta... Švedska skoro 80% vremena ima loptu u posedu.

11' - Nova dobra akcija Šveđana i nova očajna reakcija njihovih isturenih igrača. S leve strane je stigao idealan centaršut, a Nilson, ne gledajući uopšte ka lopti, sebi je dozvolio luksuz da ga na oko 7-8 metara od našeg gola - lopta ga je udarila u leđa.

9'  - Zlatan Ibrahimović je tu. Naravno. Sa porodicom je u loži. Oproštaj će uslediti na kraju ovog meča.

Screenshot / TV Arena sport

8' - Bolji su Šveđani na početku, imaju dužće loptu u svom posedu. Sada im je napad, na samom centru, zaustavljen, jer je tu Saša Lukić zaustavio faulom Kuluševskog.

6' - Šest minuta je prošlo, a već triput je Jon Dal Tomason, selektor Šveđana od februara, "otkrio karte" - dijagonalna, ponekad lob-dodavanja, a ponekad po tlu, šalju loptu iza leđa spoljnih bekova Srbije. I to, za sada, pravi probleme našem državnom timu...

5' - Još jedan obećavajući napad Šveđana, došli su do srpskog peterca, pa se tu, pomalo spetljano, ali bez velike panike, snašla odbrana "orlova".

3' - Prva opasnost po "orlove"! Nadigrali su domaćini našu reprezentaciju po desnoj strani svog napada, usledio je centaššut ka daljoj, levoj stativi, a iako sam, Elanga je promašio celu loptu. Velika sreća za srpsku selekciju...

2' - Vlahović je probao da, posle proigrava od strane Mitrovića, prosledi loptu na desno krilo, ali je loše zahvatio loptu

1' - Prvi napad Švedske nije bio ni približno onako opasan kao austrijski (u Beču je umalo dosuđen penal za domaćine u 9. sekundi). Naši su se odbranili, no po toj istoj, desnoj strani, nisu uspeli da organizuju dobru akciju u svojoj prvoj ofanzivnoj nameri.

18.01 - Utakmica je počela!

Zastava "Samo sloga Srbina spasava" na tribinama stadiona u Švedskoj / Screenshot / TV Arena sport

17.59 - Jasper Vergote, Belgijanac koji sudi ovaj meč, pozdravio se sa kapitenima (Lindelof i Mitrović) i uskoro će početi susret.

17.57 - Bilo je baš zanimljivih scena tokom intoniranja himne "Bože pravde":

17.55 - Dok igrači izlaze na teren, evo i kako izgleda deo tribina na kome su srpski navijači:

Srpski navijači pred meč Švedska - Srbija / Screenshot / TV Arena sport

17.52 - "RAZLIKA IZMEĐU MENE I OSTALIH JE JEDNOSTAVNA..." Ovom rečenicom je Zlatan Ibrahimović otišao iz fudbala

17.46 - Ovako sada izgledaju tribine stadiona "Frends arena" u Solni:

17.30 - Šta mislite, kako će se završiti današnji meč?

Anketa

U ovoj utakmici

17.22 - Danas se od fudbala oprašta legendarni golgeter Zlatan Ibrahimović. A on nije bilo ko... Podsetite se:

Zlatan Ibrahimović - biografija

Zlatan Ibrahimović (rođen 3. oktobra 1981. u Malmeu) je tokom fudbalske karijere igrao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen, Los Anđeles Galaksi i, po drugi put, Milan. 

Osvojio je četiri trofeja s Ajaksom, dve titule s Juventusom, tri sa Interom, dve sa Milanom, uspeo da sa Barsom bude klupski prvak sveta, osvajač Superkupa, La Lige i španskog Superkupa, sa PSŽ-om je osvojio 12 trofeja, a sa Junajtedom tri, uključujući Ligu Evrope.

Za reprezentaciju Švedske je odigrao 121 meč i dao 62 gola. Od fudbala se oprašta baš danas, na meču protiv Srbije (nije u postavi, naravno, ali ovo jeste "njegov dan").

17.18 - Buran dan... HAOS U ŠVEDSKOJ: Sumnja se na bombu uoči poslednjeg meča Srbije pred EURO 2024!

17.16 - Podsetnik: LEPE VESTI POSLE BEČA: "Orlovi" ipak imaju razloga za slavlje nakon meča sa Austrijom

17.02 - "Da se prekrstimo, pa da počnemo". Kadrovi sa poslednjeg treninga "orlova" u Stokholmu pred meč sa Šveđanima:

17.01 - Šveđani, inače, nisu izborili plasman na Evropsko prvenstvo, pa će takmičarske mečeve igrati tek na jesen, u C ligi Lige nacija (protiv Azerbejdžana, Estonije i Slovačke).

Najnovija vest iz naše grupe na prvenstvu EvropeKIKS NA KRAJU: Slovenci remizirali sa Bugarskom pred EURO 2024

17.00 - Posmatrano po formaciji, mogla bi ova selekcija Srbije da deluje u ofanzivnoj fazi igre kao da je u sistemu 3-5-2 (odbranu bi, ispred Rajkovića, činili Stojić, Milenković i Pavlović; a nju bi sa napadačkim tandemom spajala "vezna" petorka u kojoj bi Filip Mladenović delovao kao levi "spoljni" bek, a Andrija Živković kao desni). Što se Šveđana tiče, oni nastupaju u formaciji 4-3-3, a startna postava im je: Olsen - Kraft, Hien, Lindelof, Kajuste - Kuluševski, Jonson Saletros, Forsberg - Eliason, Nilson, Elanga.

16.54 - Dakle, u odnosu na prethodni nastup "orlova", u startnoj postavi nema golmana Vanje Milinkovića Savića, defanzivaca Spajića, Gudelja (meč jeste počeo u odbrani, potom je prekomandovan na "svoje" uobičajeno mesto u veznom redu), Veljkovića, Maksimovića, Gaćinovića, ali ni kapitena Dušana Tadića. "Nova" imena u startnih 11 su golman Rajković, odbrambeni igrači Stojić i Mladenović, zatim dvojac u zadnjem delu veznog reda, Ivan Ilić i Saša Lukić, te u napadu, sa kapitenskom trakom, rekorder po broju golova u reprezentaciji Srbije, Aleksandar Mitrović.

16.50 - Evo i sastava! 

Srbija: Rajković, Stojić, Milenković, Pavlović, Mladenović, Ilić, Lukić, S. Milenković Savić, Živković, Mitrović, Vlahović

Mnogo promena je napravio selektor Stojković u odnosu na meč sa Austrijancima, i formacijski (sada su tu od starta dva napadača), ali i kadrovski. Uostalom, tada su od prvog minuta na terenu bili: V. Milinković Savić - Spajić, Gudelj, Veljković, Pavlović - Maksimović, S. Milinković Savić - Živković, Tadić, Gaćinović - Vlahović

U svojoj dosad jedinoj proveri otkako je počelo okupljanje "orlova" za EURO 2024, Srbija je izgubila u Beču od Austrije, ali je selektor Dragan Stojković Piksi rekao da je jednom stvari izuzetno zadovoljan. Štaviše, presrećan.

Da li će biti razloga za zadovoljstvo i posle ovog gostovanja Šveđanima (prethodno je rešeno golom Luke Jovića za 0:1 u korist srpske selekcije u Ligi nacija), saznajte uz "Novosti", jer vas u našem blogu uživo očekuju i video snimci, fotografije, najvažnije i najinteresantnije vesti vezane za reprezentaciju SRbije.

Spisak fudbalera Srbije za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024

Podsetimo, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak igrača koje će voditi na Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović.

Odbrambeni igrači: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Srđan Babić, Uroš Spajić, Nemanja Stojić.

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Ivan Ilić, Srđan Mijailović, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Lazar Samardžić, Veljko Birmančević, Filip Kostić, Filip Mladenović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović

Napadači: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov.

Kada se igra EURO 2024, kada su utakmice Srbije?

Evropsko prvenstvo se održava od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija je u grupi C sa nacionalnim selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Fudbalska reprezentacija Srbije je u grupi C, i igraće najpre protiv Engleske (16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite ga na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (4)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura