SRBIJA STREPI: Moćna Danska goleadom pošla na EURO 2024! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 06. 2024. u 21:21

POKAZALA je Danska da će biti ozbiljan rival svima na Evropskom prvenstvu. Oni su u poslednjem pripremnom meču pobedili Norvešku sa 3:1 i u dobrom raspoloženju putuju u Nemačku.

СРБИЈА СТРЕПИ: Моћна Данска голеадом пошла на ЕУРО 2024! (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Izabranici Kaspera Hjulmanda su i u prvom prijateljskom susretu ostvarili trijumf. Pre tri dana su rezultatom 2:1 savladali Švedsku.

Što se meča sa Norveškom tiče, Danska je do prednosti stigla u 12. minutu kada je mrežu protivnika zatresao Pjer-Emil Hojbjerg.

Samo devet minuta bilo je potrebno domaćinu da duplira prednost, a strelac pogotka bio je Janik Vestergard koji je posle centaršuta iz kornera sjajno skočio i zakucao loptu u mrežu rivala.

Čuvali su Danci vođstvo, ali kako se meč bližio kraju Norveška je postajala sve opasnija i uspela je preko Erlinga Halanda da smanji rezultat. Ipak, nakon gledanja VAR-a pogodak fudbalera Mančester sitija je poništen zbog ofsajda.

Ono što nije uspeo da uradi u 65. jeste u 72. minutu. Dobio je sjajnu loptu u prostor od Martina Odegarda, obišao je potom Kaspera Šmajhela i nije mu nakon toga bilo teško da zatrese mrežu rivala.

Domaćin je do kaja utakmica uspeo da postigne i treći gol. Loše je Orjan Niland ispucao loptu. Ona je stigla do Viktora Kristijansena koji je oštro po zemlji poslao pred gol rivala, gde je dobro postavljen bio Jusuf Poulsen koji je postavio konačan rezultat.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo igra se od 14. juna do 14. jula, pored skandinavske selekcije u grupi C se nalaze još Srbija, Engleska i Slovenija. Naša reprezentacija i Danska igraju 25. juna od 21 sat.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd