NOVA POVREDA: Belgijanac povređen, neizvestan nastup na Evropskom prvenstvu

Novosti online

09. 06. 2024. u 19:10

Belgijski fudbalski reprezentativac, Tomas Menije neće u sredu putovati sa ekipom u Nemačku na Evropsko prvenstvo.

НОВА ПОВРЕДА: Белгијанац повређен, неизвестан наступ на Европском првенству

Foto: Profimedia

On će biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima kako bi se utvrdila težina povrede, a njegov nastup na predstojećem takmičenju je neizvestan.

Menije se povredio u subotu tokom prijateljske utakmice protiv Luksemburga (3:0) u Briselu. On je igrao manje od pola sata pošto je povredio desnu butinu, a kako je danas saopštio Fudbalski savez Belgije, neizvesno je da li će Menije igrati u Nemačkoj.

Ako Menije ne bude mogao da igra, selektor Domeniko Tedesko ima pravo da ga zameni, ali je on u subotu uveče rekao da najverovatnije to neće učiniti.

Tedesko ima problema sa povredama odbrambenih igrača, a neće moći da računa na golmana Tiboa Kurtou, sa kojim je u sukobu.

Selekcija Belgije otputovaće u sredu u Nemačku, a prvu utakmicu na turniru odigraće 17. juna protiv Slovačke. U Grupi E su još Rumunija i Ukrajina.

BONUS VIDEO VOJVODINA IZJEDNAČILA U HUMSKOJ: Ovako je Seri savladao Jovanovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!